Koccanás után hívott a sérült autó tulajdonosa,
letiltottam a számát, lehet ebből bajom?
Figyelt kérdés
Volt egy minimális koccanásom egy szűk hegyi úton, az én autómnak nem lett baja, a másikra picit ráhúztam a lakkozást kb 5 centiméteres kis festékhiba és egy fél ökölnyi horpadás pont a kerék előtt, alig látszik.
Bárhogy nézzük ő volt a hibás, mert átjött a sávomba miközben kanyarodtam. Az út közepén jött, ráadásul amikor meglátott a lejtőn rám is fékezett, ezért kaptam el az orrommal a szélét.
Tegnap volt, volt fénykép, stb. Felírtuk egymás számát, ma hívott, de én nem mertem felvenni, blokkoltam a számot. Lehet ebből bajom?
És ha a rendőrség hív, azt fel mered majd venni? :D Az lesz aztán csak a probléma ecsém...
2023. okt. 10. 12:41
12/78 A kérdező kommentje:
Ez nem egy komoly kár. Lavórnyi horpadás is lehetett volna. Es mondom h o volt a hibas lejton jott le vagy 50 el. Aztan ahelyett h elhaladt volna mellettem rataposott a fekre ahogy meglatta h kanyarodok fel. En is lattam h jon termeszetesen de azt gondoltam latja hogy elferunk egymas mellett. Ha nem latja akkor meg nem az oldalamban áll meg. Az az igazsag hogy a csavo nem kanyarodni akart lefele hanem be akart ott parkolni a kanyar szeleben! es ebben az esetben viszont o a hibas mert en meg forgalomban voltam.
2023. okt. 10. 12:42
13/78 A kérdező kommentje:
Nem hiszem h kulfoldi berelt autoval rendorsegi ugyet csinalnak egy karcolas miatt. Elkuldik az autot egy karosszerialakatoshoz es potom osszegert vakuumos eszkozzel kihuzza azt a picur hurpadast.
2023. okt. 10. 12:44
14/78 A kérdező kommentje:
Rendorseg se fog hivni mert az egesz szamom blokkolva lett most 1 hétre.
2023. okt. 10. 12:44
15/78 A kérdező kommentje:
Nem erdekel nekem ne keseritsek az eletemet egy karcolas miatt. Kulfoldi. Lovese sincs a badacsonyi utakrol. Berelt autoval jott amit nem is ismert. Egyertelmu. Majd rendezik azok akik berbe adtak.
2023. okt. 10. 12:45
16/78 anonim válasza:
"Es mondom h o volt a hibas lejton jott le vagy 50 el. "
Erről van papírod, vagy tanúd? Mert az édes kevés, hogy te mondod.
Az 50-re milyen bizonyítékod van? Traffipax van a szemedben?
2023. okt. 10. 12:45
17/78 anonim válasza:
A bérbeadó fog TÉGED feljelenteni. Lehet, hogy nem éri meg, mert nem akkora a kár, de hiába tiltogatod a telefonodat te szerencsétlen, gondolom megvan a rendszámod nekik.
2023. okt. 10. 12:47
18/78 A kérdező kommentje:
... én elengedtem ezt. Le akart parkolni átjott a savomba es kb kozepen haladt. En az emelkedorol felfele nem tudtam megitelni hol halad de o tisztan lathatta h jovok.
2023. okt. 10. 12:47
19/78 anonim válasza:
10. Igen
26. paragrafus
(4) A jármű sebességét az (1)–(3) bekezdésben említett sebességhatárokon belül úgy kell megválasztani, hogy a vezető járművét meg tudja állítani az általa belátott távolságon belül és minden olyan akadály előtt, amelyre az adott körülmények között számítania kell.
2023. okt. 10. 12:48
20/78 A kérdező kommentje:
Akkor feljelent. 50% esely van ra igy is h nem fognak vele foglalkozni. + nem az enyem az auto.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!