Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Ennyire hihetetlen nehéz...

Ennyire hihetetlen nehéz jogosítványt hosszabbítani?

Figyelt kérdés

Május végén foglaltam időpontot kormányablakba a biztonság kedvéért, közben leadtam az igényem ügyfélkapun keresztül is (ez utóbbiról a mai napig nem kaptam semmi visszajelzést).

Időpont legkorábban ma reggelre volt a város másik oldalán.

Odaérek: technikai okok miatt zárva.

Átmegyek egy kerülettel odébb, időpont nélkül. Várok egy kerek órát.

Sorra kerülök: nincs a felhőben az orvosi papír!

Az orvosom júniusban feltöltötte és 3 hónapig elérhető. A kormányablaknál mondják: beazonosítottak és nincs feltöltve, hozzam el papíralapon, fizessem ki a díját a személyes igénylésnek és várjak 4 hetet, amíg postázzák, mert úgy személyesen nem lehet átvenni.

Most töröltem a leadott igényem online (még mindig fent volt, de semmi visszajelzés) és újra leadtam. Semmi visszajelzést nem kaptam róla most sem.

Mit csinálok rosszul?

Mit tudok most csinálni?

2022. júl. 21. 20:50
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Felhívtam ma kétszer is....

Azt mondta felvitte. És látom, hogy amikor hívtam belépett a rendszerbe és megnézte, a lekérések alatt.

Lehet látta, hogy nincs fent, de úgy volt vele kit érdekel.. ?

2022. júl. 21. 21:56
 12/13 anonim ***** válasza:
Akkor kérdezd meg, hogy fordulj-e panasszal az orvosi kamarához, vagy esetleg hajlandó előtte beismerni, hogy tévedett.
2022. júl. 21. 22:00
 13/13 anonim ***** válasza:

Hasonlóan jártam én is, csak ez még a covid idején volt, így időpont foglalás nélkül nem is lehetett bemenni. Nem volt a felhőben az orvosi , plusz költség lett volna a fénykép készítése, mert nem a lakcímem szerinti kormányablakba mentem (ott sokára lett volna időpont), ráadásul bankkártya hiányában el kellett volna mennem a postára befizetni a lét, vissza, kivárni a sorom, amikor két időpont közé beférek. Feladtam.

Új időpont (5 hét), immár a kerületi ablakba, orvosi papír elkér és végül 15 perc alatt végeztem.

A lejárt személyimmel már nem is foglalkozom, ott a jogsi helyette.

2022. júl. 21. 22:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!