Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Szerintetek megéri igényelni...

Szerintetek megéri igényelni a nagycsaládos autótámogatást?

Figyelt kérdés
2020. szept. 12. 19:45
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
28%
Nem mert hitelbe vered magad .
2020. szept. 12. 19:49
 2/15 A kérdező kommentje:
No igen, de van egy olyan kocsid ami 0 km!
2020. szept. 12. 19:51
 3/15 anonim ***** válasza:
76%
Amit meg csak úgy éri meg tartani, ha rendszeresen márkaszervizbe hordod - legalább a gari idő végéig. Lesz keret mindenre?
2020. szept. 12. 20:29
 4/15 anonim ***** válasza:
94%

Ha megvan hozzá a gyerekszám, akkor persze.

Gyereket ezért ne csinálj. Az pénzben nem éri meg.

2020. szept. 12. 20:40
 5/15 A kérdező kommentje:
Persze márkaszervízbe kell hordani, és igen nekem 3 gyerkőc van. És tudom ha most nem veszek új kocsit talán soha nem lesz rá több lehetőség, azért az a 2,5 misi nem kevés pénz!
2020. szept. 12. 20:52
 6/15 anonim ***** válasza:
89%

Csak úgy nem.

Ha egyébként is vennél autót, akkor érdemes igénybe venni.

2020. szept. 12. 20:55
 7/15 anonim ***** válasza:
32%

Én nem vennék új autót, a mostani downsize és túlelektronikázott technika nem hiszem hogy hosszú életű lesz.

Ha 5-10 év múlva cserélsz és megengedheted magadnak akkor lehet hogy jó, mert az értékvesztést tulajdonképpen az állam kifizeti helyetted.

2020. szept. 13. 07:53
 8/15 anonim ***** válasza:
Mi egy 18 éves autót cserélnénk le életünk legelső 0 km-es kocsijára. 10.hónaoja várunk az autóra.Már a határozatunk is lejárt egyszer amit meghoszabbítani nem lehetett, hanem újat kellett kérni.... Én már csak akkor hiszem el ezt az egészet ha itt áll a garázsunkban... (csak addig nehogy a legidősebb gyerekem betöltse a 18_at,mert akkor buktuk az egészet)
2020. szept. 14. 07:52
 9/15 anonim ***** válasza:
9%
Már miért ne érné meg? Nem is értem a kérdést. Kapsz 1 matricáért 2,5 milliót. Egyéb károd (a matricát az autón nem számítva) ebből nem lesz soha.
2020. szept. 16. 10:50
 10/15 anonim ***** válasza:

Én nem is láttam matricát pedig láttam már ilyen autót.

Mi is jogosultak lennénk rá, de nem vagyok benne biztos, hogy megéri. Van egy használt 7 személyes egyteru autónk, egyelőre teljesen jó nekünk. Nem tudom mi haszna lenne pár milliót elszorni?

2020. szept. 18. 21:50
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!