Holnap jobbkormányos autót kellene vezetnem, de még sohasem vezettem ilyet?
Szóval holnap autót szeretne elhozni az egyik haverom,(szintén jobb kormányos) és megkért hogy vezessem neki a kocsiját visszafelé, de én sohasem vezettem még jobbkormányost.
Az egy jó benne hogy automata, tehát a váltástól nem kell paráznom. Mennyire fura hogy még életemben nem ültem jobbkormányosban, és most elsőre is vezetnem kellene ?
Gyorsan meglehet szokni, vagy felejtsem el ha nem érzem biztonságosnak engedjem el ?
Nem lesz autópálya az útvonalban, szóval ilyen 90 km/h-s tempó lenne vele.
Megoldás nyilván vigyen olyat aki vezetett már jobbosa,de most csak én vagyok neki. Köszi
Na megvolt, abszolút semmi gáz nem volt.
Koszi a tanacsokat mindenkinek, ment elottem a haverom igy nem volt semmi ok aggodalomra, egyszer bejott kozenk egy auto kis idore de utana tovabbment. Előzni nem előztünk. Hat akarmi akarmit mondd, en ezt nem birnam megszokni hogy a jobbosban vezetek, megallaskor a valtohoz nyultam volna jobb oldalra reflexbol de aztan rajottem hogy a bal oldalon van .
Koszi mindenkinek megegyszer.
Hidd el, idő kérdése és megszokható. A balkormányost is meg kellett szokni a játékautók után és az is sikerült.
Én Angliában élek, melóban jobbkormányos kamiont vezetek, azon kívül legtöbbször bal, ritkán jobbkormányos autót (eddig). Ha hazautazunk akkor végig balkormányos autót használok. Előfordult hogy középre nyúltam fel az övért, de vezetésben már teljesen mindegy hogy hol a kormány, ami zavaróbb hogy kamiont is és személyautót is többfélét vezetek, néha belezavarodom hogy ablakot mosni, törölni, dudálni hogy is kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!