Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Átvert az autó szerelő, mit...

Átvert az autó szerelő, mit tehetek hogy visszatérítse a javítás díját?

Figyelt kérdés
Egy rádiós reklámban hallottam egy hirdetést, amelyben egy chiptuning mester 75%os fogyasztás csökkenést tud élérni bármilyen autónál. Azonnal felhívtam a szakit, és még aznap délután elvittem az 1.7cdti g astrámat. Másnap már mehettem is érte, 80ezer forintot fizettem. Azelőtt 6liter körül fogyasztott városban, és a szerelő azt ígérte, hogy ezután max 2.5liter lesz, de ha óvatosan vezetek akkor akár 2liter alatt is beéri városban. Ezután azonnal teletankoltam, és izgatottan vártam, hogy kiderüljön igaz-e. Már 200kilóméter után gyanús volt, hogy kamuzott a szerelő, mert az üzemanyagszint jelző ugyanolyan iramban zuhant, mint előtte. 550km megtétele után vált nyilvánvalóvá, hogy az autó pontosan ugyanannyi üzemanyagot fogyaszt, mint a chiptuning előtt. Felháborodva felhívtam a szerelőt, és azt mondta hogy biztosan az üzemanyag rendszer hibás, és valahol elfolyik a gázolaj. Elvittem tehát az autót egy másik szerelőhöz, de az nem talált semmilyen hibát. Elmeséltem neki a chiptuningos esetet, és fekvilágosított, hogy atverés áldozata lettem, mert a chiptung nemtud ekkora fogyasztáscsokkenést produkálni. Ráadásul abszolút semmit sem csinált, mert a motor vezérlőben a gyár szoftver volt. Ismét felhívtam a tuning mestert, és ezúttal azt kamuzta, hogy a rendszer még bejáratós, és 2ezer km után lesz látható eredménye

2019. máj. 5. 23:42
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
39%
Ez kamu kérdés :)
2019. máj. 6. 08:27
 12/17 anonim ***** válasza:
39%
Add meg ezt a szerelőt nekem, én tuningoltatni akarok.
2019. máj. 6. 08:59
 13/17 veterán vas ***** válasza:
59%
Megszereztem a csippelőmester telefonszámát és beszéltem vele. Azt üzeni nagy-nagy hála a Kérdezőnek, özönlenek a munkák, termel a műhely ezerrel. Ugyanis a negatív reklám is reklám. Egész évre tele van a naptára rendelésekkel. És most figyu, a lényeg: mindenki meg van elégedve a munkájával. Szóval úgy tűnik, egyedül a Kérdező esetében van valami gáz. ;)
2019. máj. 6. 11:56
 14/17 anonim ***** válasza:
46%
Átlátszó kamu. :D Ráadásul gyenge is... Legközelebb hihetőbbet találj ki.
2019. máj. 6. 12:54
 15/17 anonim ***** válasza:

BRUHAHA!

125-ös ETZ lett belőle?

2019. máj. 6. 16:49
 16/17 anonim ***** válasza:
67%

Nagy Bandó András örök érvényű szövege jut eszembe:

Egy rút boszorkát talál a királyfi egy tisztáson, aki azt ígéri neki, hogy ha megdugja, csodaszép királykisasszonnyá változik. Megtörténik az aktus, de a csoda elmarad. Mikor a királyfi kérdőre vonja az öregasszonyt;

-Hány éves vagy, királyfi?

-25

És mg hiszel a mesékben?

2019. máj. 6. 18:05
 17/17 veterán vas ***** válasza:

Bocs, de ez a Bandó szövege, hanem Markos György esti meséjéből van.

(by Andrej from Leningrad) ;)

2019. máj. 7. 07:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!