Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Az autószervizeknél átlagosan...

Az autószervizeknél átlagosan mennyibe kerül 4db kerék csere?

Figyelt kérdés
Gumiszerelés és centírozás nélkül. Csak 4 db kerék leszedése és másik 4 db kerék felszerelése szakszerűen. Az acélfelniket 4db csavar fogja darabonként, a gumik fent vannak a felniken.

2018. okt. 10. 17:10
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs olyan hely ahol nem centíroznak. Amúgy kb 2000/db bár nekem ismerősöm csinálja ingyen.
2018. okt. 10. 17:32
 2/6 anonim ***** válasza:

Akkor is gumishoz kell menni, ha felnivel cseréled az abroncsokat.

Rutinmunka, de általában elöjegyzéssel csinálják, kb 5-10perces meló 1-2ezer forint (de meg kell kérdezni egy közeli gumist)

2018. okt. 10. 17:33
 3/6 anonim ***** válasza:
Én most fizettem 10ezer Ft ot .Lemezfelni le, alufelni fel, nyárigumi kukába, téligumi rá az alufelnire.
2018. okt. 10. 18:44
 4/6 anonim ***** válasza:

Mondjuk ezt te is megtudod csinálni és nem is tart tovább mintha elmennél a gumishoz, megvárod amig rád kerül a sor.

Egyáltalán nem szakmunka ez, bárki megtudja csinálni.

2018. okt. 10. 20:12
 5/6 anonim ***** válasza:

Nyáron egy defekt javitásárt kért a gumis 900forintot... ha ebböl indulok ki, akkor nem hiszem, hogy egy sima kerékcsere darabonként 2ezer lenne.

Persze ez egy keleti kis város, lehetnek ettől drágábban dolgozó gumisok, és biztos, hogy vannak is.

2018. okt. 10. 20:34
 6/6 anonim ***** válasza:

Vidéken párszáz forint/kerék.

[link]

Én a fenti linken lévő cégnél cseréltetek, igaz nem kereket, hanem abroncsot.

Azaz viszem lemezen a 4 régi télit, tőlük veszek új télit, régi télik leveszik, újat felteszik, ha kell szelepet cserélnek és centíroznak. Erre kérnek 2000Ft-ot kerekenként. Ehhez képest a kerék leszedés és felrakás 500Ft az oldaluk szerint, de az már rég nem frissült.

2018. okt. 11. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!