Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ti hogy reagáljátok le ha egy...

Ti hogy reagáljátok le ha egy másik autó villog, dudál vagy szidkozódik a sofőr?

Figyelt kérdés

Elég lassan szoktam menni és a kreszt betartom, nyilván a lassúság miatt sokszor szidnak az autók, dudálnak stb.

Általában ilyenkor még lassabban szoktam menni, persze csak teljesen szabályosan és röhögök a vörös fejű idegeskedő vezetőkön.

2019. ápr. 27. 14:31
1 2 3 4
 31/31 bazaltkaroly ***** válasza:

Gondoltam, hogy lesz, aki nem hiszi el. Miért olyan meglepő, hogy fiatal koromban boxoltam. Kellett tanulás mellett a sport. Mi nem úgy nőttünk fel, hogy a facebook mellett ücsörögtünk egész nap. Volt még életünk. És igen nyertem versenyeket is, főleg iskolai bajnokságokon.

Rendőrkapitány barátom nem osztrák. Ausztriába jártam egy időbe dolgozni. Az akkori munkahelyemnek volt ott egy nyaralója, ahová kivittem egyszer őt is meg a feleségemet. Magyar rendőrkapitány volt. Még a katonaságban ismertem meg. Igen, nekünk az is volt, ha nem hinnéd el.

Elismerem, én sem vagyok ártatlan, fiatalkoromban vezettem jogosítvány nélkül. Azok közé a szerencsések közé tartozom, hogy fiatalként megáldott az élet egy autóval. Nagyapámé volt. Sokáig Amerikában élt, majd haza jött és a félretett pénzéből tudott autót venni, használtan. Akkoriban nem volt egyszerű feladat, azonban nem is ellenőrizték olyan szigorúan. Elmentem vele sokszor vezetni. 17 éves lehettem, mikor elkezdett megtanítani rá.

Lehet nektek fiataloknak fura, hogy ennyi minden megtörténik egy emberrel, de akkoriban más életet éltünk.

2019. júl. 4. 09:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!