Ti hogy reagáljátok le ha egy másik autó villog, dudál vagy szidkozódik a sofőr?
Elég lassan szoktam menni és a kreszt betartom, nyilván a lassúság miatt sokszor szidnak az autók, dudálnak stb.
Általában ilyenkor még lassabban szoktam menni, persze csak teljesen szabályosan és röhögök a vörös fejű idegeskedő vezetőkön.
Jon majus 1. aztan free wifi van az arva hazban
Ne idegeskedjetek a kerdezo meg autoban se ult nem hogy vezetett egyet
Kérdező, el kell keserítselek, de nem te fogod megszabni, hogy ki mennyivel megy. Vagy talán neked kell fizetned a bírságot, ha megállítják? Kinek gondolod te magad? Annyira viccesek az ilyen önjelölt rendőrök, általában valami kis kotlókergetős autóval... :D
Ha ilyen megy előttem, megelőzöm, elgondolkozom azon, miért ül egyáltalán autóba, aztán élem tovább a napomat. Hidd el, te jársz rosszabbul úgyis. Főleg, ha neked ez az örömöd az életben.
"8. Mert ha kressz azt mondja 60 nal lehet menni akkor menjen mindenki annyival"
Ne tereljél. Feljebb írtad, azt tartod a legviccesebbnek, amikor autópályán belső sávban 100-zal mész.
Szóval szerintem csak egy unatkozó hyüleygrke vagy, aki idejött egy kicsit provokálni a többieket.
Általában nyugisan szoktam vezetni. Ha valaki szabálytalankodik előttem, akkor sem ordibálok, káromkodok az autóban.
Ha mögöttem dudálnak, villognak, de tudom hogy szabályosan közlekedek, az se igazán szokott meghatni. Nem foglalkozom vele. Ha valakinek 60-as sebességkorlátozásnál kevés a 75, akkor nyugodtan előzzön meg dupla záró mellett is. Nem igazán izgat.
A emlékezetesebb esetem pár éve volt: Városban piros lámpánál állok. Mellettem buszsávban álló busz. Mögöttem öreg, bőven 60+ -os nénike egy régi Swiftben. A buszsávban kivillan a "busz" lámpa, busz elindul a külső sávban. Nekem továbbra is piros van, legjobb tudásom szerint nem megyek át a piroson. Mögöttem a néni meg folyamatosan nyomja a dudát, villog, látom a tükörben hogy ordibálva tombol az autójában, hogy én mért nem indulok el át a piroson. Ha a néni áll elsőnek, tuti átmegy simán a szemrebbenés nélkül a piroson. Akkor nem tudtam eldönteni, hogy inkább sírjak vagy nevessék az eseten.
"Mert ha kressz azt mondja 60 nal lehet menni akkor menjen mindenki annyival"
Ezt a KRESZ mondja, a KRESZ viszont nem jogosít fel senkit az önbíráskodásra, nem jogosít fel arra hogy másokkal "tartasd be" a szabályokat, tekintve hogy nem vagy hivatalos személy.
Mondjuk eléggé keserű élete kell legyen valakinek, ha az jelenti minden boldogságát és örömét, hogy másokat feltart. Én személy szerint leszarom az ilyet, kielőzöm ahol lehet addig meg nem fogok agyvérzést kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!