Csak a rossz indulat beszél belőlem, ha azt mondom, hogy egy másik sofőr "megérdemli"?
Tegnap késő délután a belvárosban autóztam, és kicsit be volt dugulva az út, ám nem volt vészes.
Jött egy VW Touareg, a felirat szerint 5.0 v10, hangosan ment benne a parti zene, az ablakai résnyire lehúzva.
Nagyon tolakodtak, már ez nem volt szimpatikus.
Aztán bejött elém, itt megállt a sor, lehúzták mind a négy ablakot, és mindegyiken kikönyököltek, meg csápoltak a zenére, aztán elkezdtek pezsgőt locsolni a földre, majd a mellettük álló autókra.(A mínusz 10 fok le van szarva)
Senki sem háborodott fel -látszólag-, aztán jött egy rendőrautó a zárón át előzte a sort kék lámpával, a Touareg mellett megállt párhuzamosan, és a hangos beszélőn utasította,hogy a fekete Volskwagen Touareg húzódjon le.
Mikor elmentem mellettük,akkor láttam,hogy 5 jól megtermett 20-30-as cigány férfi ült a kocsiban, érthető,hogy senki sem szólt be nekik.
Viszont jóérzéssel töltött el, hogy kikapták őket a sorból, szerintem megérdemelték, már csak a pofátlankodás miatt is, nem csak azért mert pezsgőt locsoltak mások autóira.
A rendőröknek is biztos feltűntek, de remek döntés volt,hogy intézkedtek is velük szemben.
Nem sok ilyet látni.
"a végét nem árultad el,megúszták szóbeli figyelmeztetéssel."
...a rendőrök.
Igaz, viszont ha meg nem írom oda,hogy nagy darab cigányok ültek a kocsiban ,akkor mindenki megverte volna őket, amiért lelocsolják az autóját, és azzal sem vagyok közelebb.
Egyébként számomra külön félelmetes volt,hogy cigányok, ezért is írtam oda.Gátlástalanul szabálytalankodnak, zavarják a többi autóst, és valószínűleg ittasak is.
Így egyben külön szép,hogy intézkedtek velük szemben.
Az,hogy cigányok, maximum az i-re a pont.
Hogy mi lett a vége nem tudom, bő 4-5 percig araszoltam még a dugóban, addig láttam őket a tükörben is, és tartott az intézkedés.
Utána már nem láttam, így nem tudom mi lett, de ha már 5 percig fel lettek tartva,akkor biztos nem volt minden rendben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!