Milyen első autót vegyek max.200. 000 ft-ért?
Sziasztok!
Először is csak normális válaszokat kérek.
Másodszor olvasd végig, mielőtt írnál, mert tisztasor, hogy volt már ilyen kérdés, de viszont mindenkinek mások az elvárásai.
Szóval...
Most tettem sikeres vizsgát forgalomból, és érdekelne, hogy első autónak, amit meg tartanék ~ 2 évre , milyet válasszak?
Tudom, 200 ezerért mit kapok, engem az érdekel melyiket ajánljátok nyugodt szívvel, és melyiket nem.
Legfőbb elvárásom:
1. Vigyen - hozzon haza, tehát üzembiztos.
2. Leharcolt, tákolt, szét korrodált nem érdekel.
3. 5 ajtós.
4. Ne költsem rá a gatyámat is, mert mindig bedöglik valami rajta, illetve, olcsó legyen hozzá az alkatrész.
5. Ne pici autó legyen.
Ami szóba jöhetne, és hajlok a választása felé, de nem tudom melyiket válasszam, azok a következők --->
Suzuki Swift 1.3 Sedan
Opel F Astra 1.7 dízel
Citroen Xsara
Írjatok tapasztalatok alapján más típust is, ami bele fér a fent említett keretbe.
Én pl az opeltól tartok az olajzabálásos betegsége miatt, ezért az elsődleges helyezést a Suzuki viszi egyenlőre.
Előre is köszönöm a normális válaszokat.
KOMOLYAN!
Egy jó bicaj, vagy egy robogó. Vagy éves bérlet + olcsó bicaj.
Ennyi a keret, tanuló autónak meg kell, h tegye valamelyik.
Akkor még mindig a swift a nyerő ennyi pénzért...
Ennyi pénzből semilyet.
Legalább 600 ezer kell az elvárásaidnak.
"Tanulókocsinak kell,nagy legyen..."
Ember,a tetejét is meg fogod húzni parkoláskor,és orrba fognak verni a tesco parkolóban.
Meg lehet sértődni,2 kilóért kapsz egy viharvert első szériás Matizt,2 hónap műszakival.
Tanuló autónak nem kell feltétlenül szemétdombot venni,szépen spórolgassál még.
De kb mindegyik válaszadó ezt írta...
Rendben, megértettem, amit szerettetek volna közölni...
2 kg-ért nem csodaautót akarok!
Én is tudom, hogy még egy új elektromos bicó is többe kerül.
Köszönöm a segítségeket! :)
Sziasztok
én a suzuki swift sedan 1.6 16V t javaslom
megy minta gólyó, egy dolgot kell csak figyelni, hogy ne rohadjon az alja, főleg a kerék bekötési pontokat kell megsasolni.
Meg azért érdemes a motort is meghalgatni.
200tól már lehet venni normálisat, csak okosan, meg kell nézni mit veszel meg...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!