Milyen első autót vegyek max.200. 000 ft-ért?
Sziasztok!
Először is csak normális válaszokat kérek.
Másodszor olvasd végig, mielőtt írnál, mert tisztasor, hogy volt már ilyen kérdés, de viszont mindenkinek mások az elvárásai.
Szóval...
Most tettem sikeres vizsgát forgalomból, és érdekelne, hogy első autónak, amit meg tartanék ~ 2 évre , milyet válasszak?
Tudom, 200 ezerért mit kapok, engem az érdekel melyiket ajánljátok nyugodt szívvel, és melyiket nem.
Legfőbb elvárásom:
1. Vigyen - hozzon haza, tehát üzembiztos.
2. Leharcolt, tákolt, szét korrodált nem érdekel.
3. 5 ajtós.
4. Ne költsem rá a gatyámat is, mert mindig bedöglik valami rajta, illetve, olcsó legyen hozzá az alkatrész.
5. Ne pici autó legyen.
Ami szóba jöhetne, és hajlok a választása felé, de nem tudom melyiket válasszam, azok a következők --->
Suzuki Swift 1.3 Sedan
Opel F Astra 1.7 dízel
Citroen Xsara
Írjatok tapasztalatok alapján más típust is, ami bele fér a fent említett keretbe.
Én pl az opeltól tartok az olajzabálásos betegsége miatt, ezért az elsődleges helyezést a Suzuki viszi egyenlőre.
Előre is köszönöm a normális válaszokat.
Suzuki Swift 1.3 Sedan ezzel mellé nem tudsz nyúlni, motoriuksan kb halhatatlan és nagyon megbízható amire figyelj az alja mert az tud roszdálni pár helyen.
Fentartása kb 0.
max.200. 000 ft-ért
Legfőbb elvárásom
Leharcolt, tákolt, szét korrodált nem érdekel.
Ne költsem rá a gatyámat is, mert mindig bedöglik valami rajta
Egy jobb állapotú suzukit nem adnak oda ennyiért...
Köszi a gyors válaszokat.
A francia autóktól óvaintettek.
Nameg az F betűs márkájúaktól is.
Ennyiért dízel f astra??? Annál még a bringa is jobb!
Inkább suzuki vagy b corsa.
Azt felejtsd el, hogy rozsdamenteset kapsz ennyiért!!!!
Mit számít, hogy rozsdás???
Úgy is csak 2 évig fogod használni aztán vagy bontó vagy eladod 100-150e között.
A rozsdás az azt jelenti, h ne legyen szétrohadva az alja.
Küszöbök épek legyenek.
Tehát ne romhalmaz legyen, ennyi.
De írtam hogy tudom 200-ért mit kapok.
Nem patika autót akarok ennyiért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!