Krisz153 kérdése:
Opel h astra lambda szonda!?
Figyelt kérdés
Sziasztok az lenne a kérdésem , Opel h astran lambda szonda helyet tudom hol van ! Ugye bár van egy a katalizatoron és a kipufogó csövön és van egy legalul ! Arra lennék kiváncsi hogy mind a kettő ugyanolyan lambda szonda ? Egyik szabályozó a másik ellenőrző ezt tudom de nem találtam sehol olyat hogy egyik ide megy a másik oda csak egy fajta típust találtam ! Lehet ugyanolyan megy ide is meg oda is ? Ha valaki jobban ért hozzá segítsetek :D2019. ápr. 10. 00:00
1/4 anonim válasza:
100%, hogy nem egyforma a kettő, és lehetőleg Bosch, Delphi vagy NGK szondát keress hozzá.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi szépen ! De akkor ami a katalizátor a megy az a lambda szonda.es ami alulra megy a kipufogó csőbe az lehet más a neve ? Néztem videokat és be írtam hogy lambda szonda csere és valaki ezt cseréli valaki meg azt ezért nem értem . És ha keresek eBay Unix autó stb oldalakon csak egy fajta lambda szondát találok ...
2019. ápr. 10. 07:22
3/4 anonim válasza:
Más autóm van,de..a diagnosztizáló a katalizátor után, a szabályzó a katalizátor előtt. (te autódhoz nem értek,de nekem pl a diagnosztizáló fűtött)
4/4 anonim válasza:
Mindkettőnek lambda-szonda a neve, és azért cserélik ezt vagy azt (1. vagy 2. lambda-szonda), mert amelyik rossz, azt kell cserélni. Ahogy előttem is írták, a katalizátor előtti a szabályzó, az utáni a diagnosztizáló szonda, ilyen megnevezéssel keresd őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!