Lambdaszonda! Ford Focus MK2 turnier 1.6 ti-vct 2005. Melyiket kell cseréljem,4 van benne?
Sziasztok.
Már 2x kaptam check engine lámpát mind 2x lambdaszonda volt, kiolvastattam.
A hibakódok a következők:
P0172
P0175 Gemisch zu fett zylinderreihe 1 és 2
P0133 lambdasonde 1, zylinderreihe 1.
P0153 lambdasonde 1, zylinderreihe 2.
Jelenleg 190000km van az autóban.
Nem tudom melyik a rossz a 4 közül. 2 van elől és 2 a katalizátor után. Kérlek segítsetek tanácstalak vagyok.
Autodocról rendelném őket.
Előre is köszönöm.
Fűtött lesz....
de én egy szerelőhöz elmennék
Nekem is dobott lambdaszonda hibát ,már nem tudom melyik 3 hibakódot dobta ki, pár napja volt nálam az autót. Én azt a tanácsot kaptam,hogy jófélét tankoljak vagy adalékot használjak. Én már jófélét tankoltam,kocsikáztam sokat és nagy meglepetésemre megoldódott ez a gond szonda csere nélkül.
Csak úgy ne rendelgessél,előbb érdeklődd meg szerelőtől a dolgot,hogy mit is kellene tenni és mit is kellene venni
Csak példa ként hoztam fel,hogy nekem a rossz üzemanyagtól volt probléma (finnyás 1.6thp-m)
Én úgy gondolom,hogy egy szonda cserével nem fogod ezt megúszni,mert van ott más is.
Szakember kell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!