Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Vennél daciát, vagy Olcsó...

Vennél daciát, vagy Olcsó húsnak híg a leve?

Figyelt kérdés
2019. márc. 31. 12:23
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

"Hasonlítsd össze, melyikben élné túl a gyereked."

És ha nincs 10+ millád egy autóra, akkor mi lesz? Különben is nem hasonló korú autókat hasonlítottunk eddig össze, hanem 10+ éves prémium autóról volt szó és hasonló árban lévő (új) Dacia-ról és más olcsó autókról. Mármint remélem így gondoltad, mert semmi értelme sincs 3 milliós használt BMW-t mérni 400 ezres 14 éves Daciához.

2019. ápr. 9. 14:43
 22/31 anonim ***** válasza:
57%
Hát szerintem inkább az az igazi proli, aki öreg lepukkadt "prémiumra" veri a mellét a hasonló értelmi színvonalú lakótelepi suttyó haverjai előtt.
2019. ápr. 9. 15:05
 23/31 anonim ***** válasza:

Mi vettünk Logant, még épp a régi, 1.2-es 4 hengeres motorral, de már facelifteset, és alapvetően elégedettek vagyunk vele, ezen az áron a használt piacon sem találtunk megfelelő alternatívát.

Valaki említette az üléseket, nos én arra nagyon háklis vagyok, de pozitívan csalódtam. Főleg hosszúakat megyünk hétvégén, és nem szoktam hátfájással kiszállni, pedig sok autónal (pl. Ford Focus) előfordul. Talán épp azért, mert az ülése nem akar semmit, nem akar nagyon ergonómikus lenni, ami átlagmagasság felett csak szívást jelentene.

2019. ápr. 9. 15:08
 24/31 anonim ***** válasza:
Én meghagyom a fajtádnak a lefingott, gyaníthatóan visszatekert "prémiumot". Mellesleg nekünk 3 autónk van, és a másik kettő értéke is ér annyit mint a 10-éves "német prémiumod". ;P Ráadásul ezek tulaja bizonyos arányban egy primitív gyökér, és erre a feltételezésemre még rá is erősítesz. :) (Vagy a másik kedvencem, a bikanyakú, agyontetovált, nem napon barnult példány.)
2019. ápr. 9. 15:11
 25/31 anonim ***** válasza:
A múltkor mellettünk tankolt egy ilyen lakótelepi suhanc a "prémium autójával", magamban gondoltam, hogy ez tuti 5000-ért fog tankolni, és talált...
2019. ápr. 9. 15:21
 26/31 anonim ***** válasza:
Ön hibámból nem, viszont teljesen jó autók olyannak akinek A-ból B-be eljutáshoz kell a jármű.
2019. ápr. 9. 18:10
 27/31 anonim ***** válasza:
0%

"És ha nincs 10+ millád egy autóra, akkor mi lesz?"

Mi van? Egy új prémium kerül annyiba. Egy jóállapotú 10 éves prémiumot megkapsz egy új Dacia áráért, és hidd el, hogy egy 10 éves prémium minden szempontból többet fog tudni egy vadiúj Daciánál.

2019. ápr. 9. 23:24
 28/31 anonim ***** válasza:
Béjenvé. Az az igazi ótó.
2019. ápr. 10. 11:45
 29/31 anonim ***** válasza:
Te kezdted el a süket dumádat amit senki nem is kérdezett, mert nekem nem rémlik, hogy itt valaki imádkozni kezdett volna a Suzukihoz, dácsiához. Azt hiszem ebből a szájtépésből nem jössz ki győztesen. ;P
2019. ápr. 10. 13:18
 30/31 anonim ***** válasza:

"a 2.2-es benzinesem volt, és havi 4000 km-t mentem, akkor a ti havi fizetéseteknek megfelelő összeget beletankoltam a kocsiba."

Ezért meg kellene tapsoljunk? ;)

2019. ápr. 10. 13:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!