Vennél daciát, vagy Olcsó húsnak híg a leve?
"Hasonlítsd össze, melyikben élné túl a gyereked."
És ha nincs 10+ millád egy autóra, akkor mi lesz? Különben is nem hasonló korú autókat hasonlítottunk eddig össze, hanem 10+ éves prémium autóról volt szó és hasonló árban lévő (új) Dacia-ról és más olcsó autókról. Mármint remélem így gondoltad, mert semmi értelme sincs 3 milliós használt BMW-t mérni 400 ezres 14 éves Daciához.
Mi vettünk Logant, még épp a régi, 1.2-es 4 hengeres motorral, de már facelifteset, és alapvetően elégedettek vagyunk vele, ezen az áron a használt piacon sem találtunk megfelelő alternatívát.
Valaki említette az üléseket, nos én arra nagyon háklis vagyok, de pozitívan csalódtam. Főleg hosszúakat megyünk hétvégén, és nem szoktam hátfájással kiszállni, pedig sok autónal (pl. Ford Focus) előfordul. Talán épp azért, mert az ülése nem akar semmit, nem akar nagyon ergonómikus lenni, ami átlagmagasság felett csak szívást jelentene.
"És ha nincs 10+ millád egy autóra, akkor mi lesz?"
Mi van? Egy új prémium kerül annyiba. Egy jóállapotú 10 éves prémiumot megkapsz egy új Dacia áráért, és hidd el, hogy egy 10 éves prémium minden szempontból többet fog tudni egy vadiúj Daciánál.
"a 2.2-es benzinesem volt, és havi 4000 km-t mentem, akkor a ti havi fizetéseteknek megfelelő összeget beletankoltam a kocsiba."
Ezért meg kellene tapsoljunk? ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!