Vennél daciát, vagy Olcsó húsnak híg a leve?
Kár össze hasonlítani bármivel is. Hasonló árkategóriában lenne értelme össze hasonlítani másikkal.
De mint aki előttem írja a Volvót, annak vajon mennyi az ára?
Nyilván egy 8-10-12 millás autó többet tud és jobb mint a 3 millás.
DE a maga mivoltjába jó , arra amire lett csinálva.
Nekem Logan MCV van, két éves, újan vettem. Egyáltalán nem bántam meg. Jó kis autó, sokan csak a név miatt szidják, úgy, hogy nem is ültek benne. Kényelmes, melóba járni és a gyerekeket vinni jobbra-balra tökéletes. Hatalmas csomagtartója van.
Ha kíváncsi vagy rá, jelentkezz tesztvezetésre, ingyen kipróbálhatod.
"Miért lettem lepontozva?"
Primitív, túlzó, alá nem támasztott, haszontalan a válaszod. Ezért.
Azon a mondaton meg mindig felsírok, amikor valaki egy 10 éves felső-közép kategóriás autóra azt mondja, hogy PRÉMIUM. Aztán arra az öreg >>> P R É M I U M <<< autóra váráslás után helyből el lehet verni fél-egy millió forintot, csak hogy el merj vele indulni 20 km-nél messzebb.
És akkor szerinted aki Dacia vásárláson gondolkodik, az olyan aki élmény alapján választ autót? A lósz..rt, egy nagy családi autót szeretne megfizethető áron, olcsó karbantartással.
Értem én, hogy a kérdés úgy hangzik, hogy "te vennél-e", de nyilvánvalóan nem te vagy ez esetben a célcsoport. Pláne ha így tudod előadni magadat ahogy.
Családi autót? Csak mert nagy? Figyelj én családi autónak főleg hogy nem Daciát vennék. Nem ültetném bele a gyerekemet, mert légzsák és biztonság szempontjából is legalja. Gyereket oviba hordani, főleg hogy prémiumot vennék, mert a gyerek biztonsága többet ér számomra, mit hogy "olcsó a karbantartása".
https://www.youtube.com/watch?v=5yNRGvfMiZk
https://www.youtube.com/watch?v=5kA9_vDKgBw
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!