Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autót NEM vennél semmi...

Milyen autót NEM vennél semmi szín alatt? És miért nem?

Figyelt kérdés

2019. febr. 27. 12:40
1 2 3
 1/21 anonim válasza:
90%

Egyedi, az országban ritka autót semmiképpen.

Mivel kevés van belőlük, nehezebb alkatrészeket kapni és drágább is, illetve aZ autószerelők sem találkoznak vele olyan sűrűn.

Az Opel, Volkswagen és hasonlóknak már ránézésre tudják, hohy mi lehet a széria hibája és nem kell hónapokig találgatni, hogy például miért zakatol.

2019. febr. 27. 12:48
 2/21 anonim ***** válasza:
87%

Az elsőhöz még hozzátenném, hogy én olyat sem vennék, ami tuningolt, össze-vissza átalakított, leültetett, matricázott, fura fényekkel felszerelt, stb.

Olyat sem vennék, ami fura, feltűnő színű.

Egyébként meg a legismertebb, leggyakoribb márkákból választanék, mint ahogy eddig is.

2019. febr. 27. 12:53
 3/21 anonim ***** válasza:
100%

Ami drágának tűnik, én vegyülni szeretek. Ami most van nálunk a családba. :Alhambra,Swift,Fiesta és A Omega. :) össz érték nem éri el az 1 milliót és mivel 3-an vezetünk így ki is van használva. Ha cserélnénk valamelyiket akkor vagy Passatot vagy Nissan Primerát vennék, esetleg Zafirát.

20/F

2019. febr. 27. 13:02
 4/21 anonim ***** válasza:
87%
Nem vennék tuningoltat (vagy bárhogyan átalakítottat), Magyarországon ritka autót és senki sem tudna rávenni, hogy Multipla-t vegyek. Soha.
2019. febr. 27. 13:04
 5/21 anonim ***** válasza:
100%

Szintén amit az előttem lévő írt:

ami tuningolt, össze-vissza átalakított, leültetett, matricázott, fura fényekkel felszerelt, stb

Ezt nem magyarázom,hogy miért,mert egyértelmű

+ olyat se ami 1.6 THP... ilyet meg azért nem mert aktuálisan is a véremet vagyis a pénzemet szívja feszt

2019. febr. 27. 13:04
 6/21 anonim ***** válasza:
59%
Általánosan franciát nem. Olaszból csak hobbi autónak pár típust el tudnék képzelni, napi használatra igazán azt sem. Emellett SUV-ot, egyterűt, családi 7 személyest, pick up-ot és hasonlókat sem.
2019. febr. 27. 13:09
 7/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm, pattantak a zöldek! Ja, a Multipla az állat!:)

Én Renaultot, orosz, és román kocsit nem vennék. Meg szerintem dízelt se. Jöhetnek még válaszok.

2019. febr. 27. 13:17
 8/21 anonim ***** válasza:
74%
plusz egy pont a Multiplára :D Annyira ronda, hogy az már fáj. De a Renault Cactus se semmi.
2019. febr. 27. 13:20
 9/21 anonim ***** válasza:
89%
Fiat Punto. Az igazi antiautó. Az öcsémnek van, nincs nap hogy ne legyen felnyitva az eleje, önti bele a pénzt, mégsem javul. Egy rakás szar. Sőt, még olyan puntot sem láttam másnál ami normálisan működött volna.
2019. febr. 27. 13:34
 10/21 anonim ***** válasza:
43%
Multiplát vennék, tetszik a paraktilussága és a jtd sem rossz motor.
2019. febr. 27. 13:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!