Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autót NEM vennél semmi...

Milyen autót NEM vennél semmi szín alatt? És miért nem?

Figyelt kérdés

2019. febr. 27. 12:40
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
SsangYong Rexton-t, Musso-t, semmi pénzért!
2019. febr. 27. 13:48
 12/21 anonim ***** válasza:
21%
Volkswagent és Opelt nem vennék. Sok rossz tapasztalatom van ezzel a két márkával kapcsolatban.
2019. febr. 27. 13:58
 13/21 anonim ***** válasza:
72%

Ez nyilván szubjektív dolog :)

Én például sose vennék olyan autót, amit nem találok célhoz képest praktikusnak. Sose vennék drága, új sportkocsikat, túl hivalkodónak tartom. Ha vennék valami ilyesmit, akkor az egy régi 911-es Porsche lenne, de azt is csak azért, mert gyönyörű autónak tartom. Sose vennék Hummert. Sose vennék SUV kategóriába eső autót. Terepen használhatatlan, városba felesleges. Sose vennék nagyon ritka autót (pl delorean), mert eszméletlen drága hozzá bármi.

2019. febr. 27. 14:12
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Piros színt nem vennék.

De mióta megvettem az egyterűt , ettől kisebbet szűkebbet nem vennék. Se szedan, se kabrió, semmilyen szűk autó nem kellene. Tudom sok embernek nem tetszik, meg vannak ettől gyorsabbak, erőssebbek, de kényelmesebb nincs tőle.

2019. febr. 27. 14:41
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
2.5 V6 tdi-t (audi, vw), Renault Espace 2.2 dizelt, vagy 3.0 dizelt, több autóba szerelték még. Azért, mert ha ingyen adják is rá lehet költeni az autó értékének 1.5 2 szeresét rövid idő alatt. Persze ha jó a kocsi akkor nagyon szuper járművek ezek.
2019. febr. 27. 14:44
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Tata és hasonló indiai társai.
2019. febr. 27. 15:51
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Én mindenkinek nyomtam egy zöldet. Nem tudom, miért vannak egyes válaszok lepontozva. Mindegyik a kérdésre felel.

Én nem vennék Ignist, mert most az van, s gyűlölöm.

És nem vennék semmit, amit nem tudok hitel nélkül kifizetni, s gond lenne a fenntartása. Tök mindegy, milyen márka.

És önvezetőt sem vennék, még ha száz jön ki egy havi jövedelmemből, akkor sem.

2019. febr. 27. 16:28
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Laguna 1-2 szériát nem vennék.

Továbbá rossz helyesirással hirdetett autót.

2019. febr. 27. 16:52
 19/21 anonim ***** válasza:
C típusútól autót soha!!!
2019. febr. 28. 11:27
 20/21 veterán vas ***** válasza:
100%

Nem ezen a nyáron lebarnult tulajdonostól sosem vennék autót. Miért? CSAK!

Továbbá átalakított, tuningolt, egyedi építésűt, gázos, diesel, elektromos,....szóval olyan autót amiben nem Ottó-motor hajt, szintén NEM. Indoklás: CSAK.

Viszont nagyon örülnék egy 40-es 50-es évekből származó klasszikus angol autónak. Különösen meghatna, ha ajándékba kapnám. :D

2019. febr. 28. 14:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!