Milyen színű ruhában érzed magad a legjobban, van olyan szín, amit nem vennél fel?
Télen sötétebbeket szeretek hordani, nyáron világost.
Nem vennék fel olyan színt, ami nem áll jól, pl rózsaszín egyes árnyalatai. A hófehért se szeretem, meg az sokszor át is látszik.
A pávakéket, a hideg citromot és a brazil zászló zöldjét viselem a leggyakrabban, némi pasztellel.
Pirosban nem érzem magam jól.
32/N
Fekete, fehér, szürke, kék, khaki a legjobb. Van pár színes cuccom is, illetve egy időben pl volt egy csomó CITROMSÁRGA kabátom :D
Lilát soha nem vennék fel. 15 éves korom óta nem hordok lilát és soha nem is fogok :D
25l
1-2 fekete-fehér csíkos vagy szürke darabon kívül csak fekete ruháim vannak. Felveszem még a kék-fekete illetve a piros-fekete csíkos pólókat de ilyenem most épp nincs.
Kb. az összes többi színt nem veszem fel de legjobban a pasztell színek, a fehér és a barna irritál.
26/L
Amiket szeretek: világoskék, türkiz, mályva, korall, barack, pasztell rózsaszín, fehér, ezüst, sötétzöld, piros, szilva
Ami taszít: neonpink, neonsárga, neonzöld, tetőtől talpig fekete öltözet (nem vagyok a fekete szín gyűlölője, viszont a túlzott feketeségtől hullának nézek ki), barna - szintén nem áll túl jól kiegészítőszínek nélkül.
Fekete az abszolút favorit meg sötétszürke szürke. viszont fura mód világos vajszínű meg fehér is bejön csak ritkábban hordom. Ugyanigy ritkán szoktam de éha szeretem a pirosat is.
Szín amit rühelek? Zöld fúj zöld meg lila. Bár sárgát se hordok szivesen.
szval az egszerü sötét meg világos rucik néha egy kis pirossal esetleg kékkel ami ok
zöld, lila, rózsaszin sárga ami nagyon nem ok
18/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!