Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen színű ruhában érzed...

Milyen színű ruhában érzed magad a legjobban, van olyan szín, amit nem vennél fel?

Figyelt kérdés
Kort és nemet is írjatok!!

2017. ápr. 28. 20:43
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Télen sötétebbeket szeretek hordani, nyáron világost.

Nem vennék fel olyan színt, ami nem áll jól, pl rózsaszín egyes árnyalatai. A hófehért se szeretem, meg az sokszor át is látszik.

2017. ápr. 28. 20:52
 2/16 anonim ***** válasza:
Én feketét, fehéret és szürkét hordok a leggyakrabban. Pl sárgát, narancssárgát, zöldet nem vennék fel. 16/L
2017. ápr. 28. 21:03
 3/16 anonim ***** válasza:

A pávakéket, a hideg citromot és a brazil zászló zöldjét viselem a leggyakrabban, némi pasztellel.

Pirosban nem érzem magam jól.

32/N

2017. ápr. 28. 21:10
 4/16 Sunshinedoll ***** válasza:
53%

Fekete, fehér, szürke, kék, khaki a legjobb. Van pár színes cuccom is, illetve egy időben pl volt egy csomó CITROMSÁRGA kabátom :D

Lilát soha nem vennék fel. 15 éves korom óta nem hordok lilát és soha nem is fogok :D

25l

2017. ápr. 28. 21:11
 5/16 Metionin ***** válasza:

1-2 fekete-fehér csíkos vagy szürke darabon kívül csak fekete ruháim vannak. Felveszem még a kék-fekete illetve a piros-fekete csíkos pólókat de ilyenem most épp nincs.

Kb. az összes többi színt nem veszem fel de legjobban a pasztell színek, a fehér és a barna irritál.

26/L

2017. ápr. 28. 21:13
 6/16 anonim ***** válasza:
79%
csak fekete színű ruhát hordok, semmilyen más színes ruhát nem viselnék soha.
2017. ápr. 28. 21:46
 7/16 anonim ***** válasza:

Amiket szeretek: világoskék, türkiz, mályva, korall, barack, pasztell rózsaszín, fehér, ezüst, sötétzöld, piros, szilva

Ami taszít: neonpink, neonsárga, neonzöld, tetőtől talpig fekete öltözet (nem vagyok a fekete szín gyűlölője, viszont a túlzott feketeségtől hullának nézek ki), barna - szintén nem áll túl jól kiegészítőszínek nélkül.

2017. ápr. 28. 22:10
 8/16 anonim válasza:
az összes cuccom színe: fekete, sötétszürke, középszürke, világosszürke, mindenfajta szürke, és talán található egy pár fehér is ^^
2017. ápr. 28. 23:04
 9/16 anonim válasza:
#8-as vagyok. azt elfelejtettem írni, hogy milyen színűt nem veszek fel. minden színt ami nem fekete vagy szürke, esetleg fehér ^^
2017. ápr. 28. 23:06
 10/16 anonim ***** válasza:

Fekete az abszolút favorit meg sötétszürke szürke. viszont fura mód világos vajszínű meg fehér is bejön csak ritkábban hordom. Ugyanigy ritkán szoktam de éha szeretem a pirosat is.

Szín amit rühelek? Zöld fúj zöld meg lila. Bár sárgát se hordok szivesen.

szval az egszerü sötét meg világos rucik néha egy kis pirossal esetleg kékkel ami ok

zöld, lila, rózsaszin sárga ami nagyon nem ok

18/l

2017. ápr. 29. 09:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!