Milyen a vezetési stílusod?
Éppen milyen kedvem van. De sajnos 75Le nem elég hogy jól pörögjön.
Egy <3 autovezető nő.
"Nem azért nem nyomom,mert nem megy,hanem azért mert kímélem"
Nem tudom szó szerint idézni,de úgy ez jellemez engem :)
Kicsike és erős autóm van,de most épp tartunk,hogy hol ez hol az a baja és mint egy hímes tojás,csak ne legyen már megint baja ( azért elvétve a kis ördög piszkálja a gázpedált)
Nem vagyok az a lepadlózós-gyorsulgatós-előzgetős.
Igyekszem a forgalom ritmusával menni és kihasználni a lehetőségeket ha adódnak. Igyekszem nyugodtan és körültekintően vezetni, másokat sem feltartva.
Sebességhatárt betartva.
Figyelve a többi sofőrre.
Dombos részen általában lassitok, ha valaki ott előz oldalra kitudjak térni, mert ugye nem lát engem.
Saját és velem utazók épsége érdekében a lehető legtöbb mások által veszélyes helyzetet elkerülve elég követési távolságot tartva,hogy hátulról se jöjjenek belém satufék esetén.
Szerintem ezt nevezik defenziv vezetési stilusnak. Városban külső sávon, sebességet betartva autózom.
Autópályán általában óra szerinti 130as tempó, csúcsforgalomban lassabban,félve amz anti-biztonságos sofőröktől,valamint kamionoktól.
Gyorsítani hideg motort lassan, ha már bemelegedett intenzíven, nem teljes gázzal, de dinamikusan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!