18coll-os alufelni ront a vezetési élményen egy opel astra esetében?
F,G,j,K? Csak mert nem mindegy, hogy egy g alá akarod bepreselni, vagy egy j vagy k astra alá
A magyar utakon ront, de még mennyit....
16-ról 18-ra váltást már észre fogod venni.
Nem lesz kőkemény, de lesz némi komfortvesztés, véleményem szerint nem vészes.
Milyen gumi méreteket kell használnod?
H Astrámon gyárilag 17"-os alufelni volt. Télre 15-öst vettem. A különbség, hogy nem üt akkorákat az úthibákon a 15-ös bammonosabb kerék. Ne óriási különbségre gondolj, de azért észrevehető.
A K Astrám gyárilag szintén 17"-os kerekkel jött ki a gyárból. Télre 16-os szettet vettem. Itt kisebb mértékben, de ugyan úgy megfigyelhető ugyan ez. 18"-osnál mnég inkább megfigyelhető gondolom komfortban a különbség.
A J Astra kimaradt az életemből, de elvileg a K wattrudas futóműve, ami nekem van, negyon hasonló.
Vezetési élményen nem tudom mire gondolsz pontosan. Egy 1.6-os szívó motorral egy nehéz J Astra szerintem nem egy élményautó. A 18-as gumi szélesebb a 16-osnál, ezért elvileg jobb a tapadása. De megmondom őszintén én nem versenypályán használom a gépet, sosem közlekedek tapadáshatáron, ahol ennek jelentősége lenne.
Hátránya még a 18-asnak, hogy nem kicsit drágább a 16-os guminál.
Az tudva levő hogy minél kisebb a / a guminak , annál keményebb, döcögősebb a menet vele.
A fogtömítést is képes kirázni.
Nelkem 185/70 van fenn , de nagyon kényelmes lágy a rugózása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!