Miért nehéz eladni manapság egy BMW-t vagy Mercedest?
Szerintetek átlagosan mennyi ideig kell hirdetni egy ilyen kocsit mire elviszik?
Konkrétan egy 2005-ös, 320-as BMW-re gondoltam, 250 ezer km-rel.
Azert nehez mert 90% ban rommá van taposva a lelkül.
"Nem dohányzó" :D hölgy tulaj
Mert már a kutyának sem kell.
Régi rom..
Ha veszek csak újat veszek.
Nem szabad ezeket már megvenni, a gatyáját is ráköltheti a tulaj. A sógor most adta el a 10 éves X 5-öst, nagyon olcsón. Nagyon sok baj volt vele az utóbbi időben.
Hiába vitte szakszervizbe, csak a vállukat huzogatták, hol ezt cseréltek rajta hol azt de jó sose volt. Vagyis jó volt de néha egyszerűen csak megállt és mint a csökönyös szamár sehová se. Majd gondolt egyet pár óra múlva és vígan beindult.
Szóval én is vagy újat vagy semmilyet.
Nálunk lakik egy hobbista bmw-s fazon, tavaly 2x cserélt autót de úgy hogy megvett egyet, rendbe rakta, kapott egy-két extrát, és talán 3 hónapon belül el is vitték, persze addig jöttek megnézni, meghallgatni hogy milyen.
Bár neki volt motorblokk csere, váltó, ha épp erősebbet akart az adott kocsiból.
Kis kutakodás után tudtam hogy 3 legnépszerűbb legkedveltebb típus van neki, amit kb akármikor el adhat, mert motorikusan újonnan is jó technika volt, odafigyelve rá meg vonzza az embert, akit érdekel.
Sok km-es gépet nem vennék nagyon max 140e, utána persze jön motorikus állapot sé a külső.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!