Felétek is divat lett a fiatalok körében venni valami rommá hajtott ex-német kacatot? Esetleg még tuningolni is?
Felénk (nyugat Mo.) lassan már minden 18-20 évesnek van saját "autója".
25 éves audi, 30 éves BMW. Esetleg KIZÁRÓLAG VÁROSI HASZNÁLATRA egykilenc tédéí
Miért nem vesznek autót?
Egyik srác az utcában vett egy 92-es e34-est. Az autó öregebb mint ő :D Olyan rohadt, hogy lyukak vannak rajta.
Ez miért jó? Tőle nem tudtam meg, mert azt mondta, hogy szerinte menő. Ugyanitt megjegyezném, téli marad rajta egész évben, mert gumira nincs keret már.
Miért lett ennyire divat az irracionális autóvásárlás?
"Már bocs, de kit zavar ez? Nekem Swiftem van, idősebb mint én és 2500 forintért tankolom egy hétig elég, csak suliba járok meg vásárolni ,ügyet intézni. Érezzem magam azért egy senkinek mert még fiatal vagyok és a lehetőségeimhez képest próbálkozok?"
Ezzel semmi baj sincs és nem is arról szólt a kérdés, hogy gáz lenne olcsó autóval közlekedni.
Itt arról a jelenségről van szó, amikor bontó szökevény "prémium" autókkal villog valaki, miközben az árából vehetett volna például egy használható Swiftet. A Swiftet fenn tudná tartani, a 20 éves BMW-t meg nem.
"miközben az árából vehetett volna például egy használható Swiftet."
Ezt írtam korábban, hogy ráér majd egész életében spórolgatni, hadd élvezzék már így 20 évesen egy kicsit az életet, mikor még kötetlenül tudnak élni, és az sem tragédia, ha áll az autó 2 hétig.
#13!
Hajrá, élvezze az életet és bohóckodjon ezzel nincs baj
(ráér még felnőni)
Csak hogy NEM élvezi, mert csillagászati összegekbe kerül(ne) rendbe tenni a féket a váltót a motort a kasztnit.....ne soroljam.
Tehát csak az a 10 másodperc öröm van, amíg azt mondja valaki hogy BM?W mittudoménhanyas sorozat, vagy hogy A8 tdifcpdlkmz.
Aztán este a TESCO parkolóban, a 15 éves swift lealázza.........
Na ennek így, valóban semmi értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!