Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Felétek is divat lett a...

Felétek is divat lett a fiatalok körében venni valami rommá hajtott ex-német kacatot? Esetleg még tuningolni is?

Figyelt kérdés

Felénk (nyugat Mo.) lassan már minden 18-20 évesnek van saját "autója".

25 éves audi, 30 éves BMW. Esetleg KIZÁRÓLAG VÁROSI HASZNÁLATRA egykilenc tédéí

Miért nem vesznek autót?

Egyik srác az utcában vett egy 92-es e34-est. Az autó öregebb mint ő :D Olyan rohadt, hogy lyukak vannak rajta.

Ez miért jó? Tőle nem tudtam meg, mert azt mondta, hogy szerinte menő. Ugyanitt megjegyezném, téli marad rajta egész évben, mert gumira nincs keret már.

Miért lett ennyire divat az irracionális autóvásárlás?

2019. márc. 18. 06:26
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
25%

Ez felénk is megvan.

Az okát nem tudom, csak tippelek hogy néhány százezer ft lehet nekik és nincs tovább. Utána 1500 ft-ért tud csak tankolni.

De viszont a gumit azt ne vegyük ide , mert az csak a gumi lobbynak a hülye agymosása hogy nem jó a téli gumi nyáron.

Csak vegyen mindenki minél több gumit.

2019. márc. 18. 06:37
 2/16 anonim ***** válasza:
90%
Nem is azzal van gond, hogy hasznalja nyaron hanem azzal hohy ugy elkoptatja telen mar sok haszna nem lesz
2019. márc. 18. 06:50
 3/16 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem semmi baj nincs ezzel, amíg a 18-20 évesek a SAJÁT pénzüket költik ilyesmire. Ebből tanulnak, de mégis jó móka egy hátsókerekes bmw-vel hülyülni. Ráérnek majd egyterűt meg suzukit venni, ha 50 évesek lesznek.

Az már szerintem problémásabb, ha valaki 30 akárhány évesen csinálja ezt. Van egy ilyen ismerősöm, aki 35 éves, a hónap közepén elfogy a pénze és folyton kölcsön kér, de azért egy 25 éves szétrohadt bmw-vel járkál mindenhová, buszra meg nem hajlandó ülni.

2019. márc. 18. 06:57
 4/16 anonim ***** válasza:
Azért vicces, amikor előttem begurul kotyogó tankkal, és megkéri a kutast, hogy 2000ből nyomja már tele :D
2019. márc. 18. 06:57
 5/16 anonim ***** válasza:
41%

Detto ugyanez.

Azt bírom amikor 2-3 ilyen suttyó bemegy valami parkolóba éjjel aztán rakják fel a kacatjaikról a képeket.

Az én autómra konkrétan a felni többe kerül, mint a szarjuk. De valahogy mégsem érzem a késztetést arra, hogy 2 naponta kirakjak róla képeket.

Szerintem valamiféle kissebbségi komplexus lehet ez.

Már alapból azt sem értem, hogy minek vesz autót valaki napi átlag 3,5 km megtételére. És akkor az ilyen emberkék rugdossák szét hidegen az 1.9 TDI-t.

Van 1-2 ismerős aki szó szerint naponta pakolja a képeket. Valahogy sosincs több benzin kb. 30%-nál :D

Menő autó 1-2 nullával arrébb kezdődik. Mondjuk lehet menőbb lenne először kirepülni a mamahotelből :D

2019. márc. 18. 07:19
 6/16 anonim ***** válasza:
29%

Nem amilyen korokbencen mozogom ott a 20 evesek szalonbol hozzak el a legujabb s mercit, elég prolik, en 18 eveset mar Rolls-Roycet hoztam el

19/f vállalkozó programozo mernok orvos

2019. márc. 18. 08:04
 7/16 veterán vas ***** válasza:

Kérdező!

Ez nem "divat", hanem egy igénytelen, reálisan gondolkodni nem képes embertípus rongyrázása, magamutogatása.

Egyszerűen van egy olyan réteg, akiknek nincs meg a kellő anyagi háttér, de ennek ellenére el akarja játszani, hogy Ő a nagymenő.

Nem érdekes, ha 400e. km. van benne, nem számít hogy szét van rohadva, és nem hajlandó beismerni, hogy annyi erő nincs benne mint egy 40 éves kereklámpás ladába.

Az a fontos, hogy "úgy nézzen ki, mintha" és hogy jól látszódjon a béjemvé/óóódi/merdzsó embléma, mert attól lesz valaki különb......(szerintük)

2019. márc. 18. 09:10
 8/16 anonim ***** válasza:
Már bocs, de kit zavar ez? Nekem Swiftem van, idősebb mint én és 2500 forintért tankolom egy hétig elég, csak suliba járok meg vásárolni ,ügyet intézni. Érezzem magam azért egy senkinek mert még fiatal vagyok és a lehetőségeimhez képest próbálkozok? Gazdagok hóbortja lett a közlekedés? Mi lehet, hogy nem cigire meg ecyre kötünk. Suliba beszélgettük, srác szülőktől kér pénzt cigire meg pénteki bulira. Lehet ám suli mellett is dolgozni.. mondjuk nem érdemes, de lehet.
2019. márc. 18. 10:12
 9/16 anonim ***** válasza:
Amiért a 200.000-es telefon is
2019. márc. 18. 10:19
 10/16 anonim ***** válasza:
És mivan akkor? Legalább most 18 évesen hadd élvezzék egy kicsit az autózást és az életet szívük szerint, majd ráérnek egész életükben racionális döntéseket hozni meg autókat venni. Minden fiatal vágyik valami autóra, lehetőleg erősre is, amire kicsit büszke tud lenni, és szívesen megjelenik vele a barátok előtt. AKi szerint ez nem így van, vagy ez bunkóság, az hazudik. Ezelőtt 30 évvel is amúgy a fiatalok próbáltak autóhoz jutni, ccsak akkor rongy Ladákat, meg az akkor beözönlő nyugati roncsokat vették. A különbség, hogy akkor még nagyon kevés fiatalnak volt jogosítványa, szerencsére ez megváltozott.
2019. márc. 18. 10:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!