Bmw 320 d vagy mercedes c 220 cdi?
Figyelt kérdés
A ketto kozul melyim megbizhatobb gepjarmu szemezek mind a kettovel hosszutavon lenne hasznalva?2019. febr. 21. 20:29
2/10 D. Brasco válasza:
Mondjuk ha leirnad esetleg hogy melyik generaciora gondolsz lehet tudnank valami hasznalhatót irni!
3/10 A kérdező kommentje:
2002-es evjarat
2019. febr. 22. 09:17
4/10 D. Brasco válasza:
Magyarul W203 kontra E46 .........akkor már csak arra lennék kíváncsi mennyit szánsz rá??Ha keret nem éri el a 7számjegyet,akkor csak egyet tudok ajanlani:MENEKÜLJ!!!!
5/10 A kérdező kommentje:
1.3 1.4 misi
2019. febr. 22. 14:00
6/10 anonim válasza:
Nekem 2005-ös, 320d van! 253 ezer Km van benne és eddig a kötelező cserés alkatrészeken kívül a vízhűtőt kellett cserélni (30 ezer Ft) és ennyi!
Szerintem bömbit vegyél inkább! Bár a merci sem lehet szar!
7/10 anonim válasza:
Szerintem E46.A BMW-nek ez a szériája nagyon jól sikerült külsőre is jó és megbízható is
8/10 anonim válasza:
Egy jó állapotú használt e46-os BMW legyen akár 320d vagy 320i... 1mft alatt nem igazán kapni jó állapotút,pláne nem kevés kilóméterest. Bár egy 320d-ben benne lehet a világ összes kilométere. De nem a kilométer számít. Ha szerencséd van kifogsz 800-900 ezer Ft ért jó állapotú "facelift" előtti 320d-t
9/10 anonim válasza:
Előző vagyok!
Persze számít a kilométer de ezeket az autókat általában senki sem tartja "nagy becsben"
Inkább fiatalok körében kedvelt de persze van aki vigyáz rá és van aki kitapossa szegény autó belét.. a lényeg hogy tudd az autó előéletét és lehetőleg ne olyantól vedd aki beletette a föld-mars távolságot
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat
2019. febr. 24. 23:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!