Mercedes E400 CDI 2006?
Olyanok segítségét szeretném kérni kiknek ilyenje van vagy volt.
Elsôsorban mennyi probléma adódhat egy ilyen masinával
Mennyi a fenntartási költsége üzemanyagon kívül kb havonta?
"Elsôsorban mennyi probléma adódhat egy ilyen masinával"
-hidd el elég sok!Ráadásul a legváltozatosabb dolgok tudnak beszarni rajta!A szentháromság:sbc/automata váltó/cr kiszolgáló egységei!
"Mennyi a fenntartási költsége üzemanyagon kívül kb havonta?"
-erre nyilván nem lehet pontos valaszt adni,de ha komoly ez a kerdes akkor a W211 400cdi biztosan nem neked való!
Igen. Komolyan gondolom a vásárlásãt(2-3millióért megbízhatót kapnánk (?)
havonta átlagban lenne rá javításra félretéve 50000 forint. Mondjuk 200€. Azaz éventr 2500€.
Ennyibôl gondolom lehetne üzemeltetni...
Értem. Látom szakértő vagy ebben a témában.
Nekünk Isten igazából nem sok ilyen kategoriás kocsink volt eddig.
Golf 1.9 TDI-t vezetek a mai napig, csak gondoltam, kéne szerezzünk vaalmit, ami kényelmesebb, jobban húz, hosszabb távokra is lehetne vinni családot stb.
Mondjuk még gondoltam az ettől egy generációval fiatalabb mercire, ugyanígy, nagy motorral, mondjuk olyan 2013-asra.
Mennyivel könnyítené meg ezeket a horribilis szervízárakat?
Nem vinnénk őket márkaszervízbe az Istenért sem.
Olajcsere 500 euróért?! Eldobom az agyam...
Három éve élünk Görögországban.
Azért használtam Eurót. De Évente háromszor megyünk haza, ilyenkor hozunk viszünk sok cuccot. Épp ezért az adott modellekből csak és kizárólagosan a Kombi (Avagy T modell) jöhet szóba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!