Szerintetek melyik a jobb autó?
Figyelt kérdés
Tudom nem egy méretosztály, és más kategória de érdekelne a véleményetek
BMW E39
Mercedes Benz S-class W220
E39-em már volt, sorhatos 2500-as kombim, de most szeretnék egyrészt nagyobbat,mármint motorban, illetve elég lenne egy sedan-limuzin is. Mindkét autóval kapcsolatban v8-ast szeretnék. A BMW-nél ugye az a 35-40i, M5 nem érdekel. Mercinél meg ugye az s500 az ami már passzol ahoz a súlyhoz.
Szerintetek?
2019. febr. 20. 12:14
1/6 anonim válasza:
Szerintem ezek közül a BSMERWS a jobb.
2/6 A kérdező kommentje:
köszönöm, sokat segítettél :D
2019. febr. 20. 12:22
3/6 D. Brasco válasza:
A w220-as s osztály a betegágyak koronázatlan királya. A helyedben messzire elkerülném........főleg hogy miutan nem írtad,de had találjam ki hogy az egesz mutatványra van 800kilód.....jobb esetben 1milla!?
4/6 anonim válasza:
Hagyjuk már ezt a nem egy méretosztály baromságot... mindkettő nagy kocsi, mindkettő luxuskocsi volt, miért ne lehetne összehasonlítani? Amikor én néztem autót és nagy kellett, bizony megnéztem audi a6-ot és vw phaetont is. Miért ne lehetne összehasonlítani? Pont úgy lehet csak eldönteni. Amúgy a w220 egy hírhedt betegágy, nem hivatalosan a "legszarabb valaha készült mercedes", új korában jó volt, de ma már nem találsz olyat amire ne kéne rákölteni egy kisebb vagyont vagy most vagy később. Amúgy az s430 is v8-as, most megnéztem és 275 lóerős az is, az s500 meg csak 302. Bőven elég ahhoz a súlyhoz.
5/6 anonim válasza:
Nekem az e39 535 M, nagyon bejött. 8 éve van meg, kisebb elektronikai gondjai voltak, más nem nagyon. Viszont ingázásra nem jött rosszul mellé egy kisebb diesel. De gondolom az 525 sem evett keveset, főleg kombiként. Mára egyébként csak garázsautó.
6/6 A kérdező kommentje:
Mindnek vannak problémái... Én az e39-karosszériaproblémáival olyan zátonyra futottam hogy leírni is szörnyű lenne... A pénzbeli összeg olyan 2 millió forint lenne amit erre a projektre szánnék és nállam is csak 2. autónak lenne használva. Mostmár csakis kizárólag olaszból vagy svájcból szabad venni ilyen autókat ott tartunk egyébként...
2019. febr. 20. 13:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!