Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Tik hogyan vezettek szakadó...

Tik hogyan vezettek szakadó esőben?

Figyelt kérdés

21/F

1,5 fél éve van meg a jogsim. Egyszer előfordult, hogy jöttem hazafelé városból, és szakadt az eső, az ablaktörlőt 3 ra állítottam be, úgy szakadt az eső, hogy regaláb 40nel mentem az úton, és nem láttam semmit az úton, minden csillogott. Egyszer arra lettem figyelmes, hogy a gyalog átjárón megy át egy gyalogos, akkor lelassítottam. Ekkor úgy bepánikoltam, hogy nem láttam semmit az úton, sötét volt, minden csillogott. Elüthettem valakit? Be pánikoltam nagyon. Ez pár hónappal ezelőtt történt. Lehet nevetséges, de beképzelek dolgokat.

Szerintetek inkább ne vezessek szakadó esőben? Lehet nevetséges, de depressziós vagyok kicsit.

2019. febr. 12. 13:31
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
73%
Tik-mony. Megfejtés?
2019. febr. 12. 17:20
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Próbáltam komolyan venni a kérdést, de mikor megláttam, hogy megint a Feliciás csávó az...
2019. febr. 12. 17:53
 13/13 anonim ***** válasza:
45%
"Tik vagytok parasztok."
2019. febr. 12. 23:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!