Mi volt a legnagyobb sebessége annak a járműnek, amit te valaha vezették?
Figyelt kérdés
Bármilyen jármű, amit vezették. Milyen gép volt. hol és mikor?2017. dec. 5. 22:35
1/31 A kérdező kommentje:
*vezették! Az android átköltött.
2017. dec. 5. 22:37
2/31 anonim válasza:
IFA, egyszer a lejtőn ment 80-at is.
3/31 anonim válasza:
Volvo S80, M5, 240km/h körül (+/-2km/h)
4/31 A kérdező kommentje:
Nekem 240 km/h egy Ford. Mustanggal. A vas még bírt volna többet is, stabilan fogta az utat, de én éreztem elégnek.
2017. dec. 5. 22:44
6/31 anonim válasza:
Egyszer mentem egy ezres turbós Daihatsu Charadel 160 környékét, nem ez a legtöbb de ez volt a legmókásabb
7/31 anonim válasza:
Hogy a kérdésre is válaszoljak, egy Alfa Gt-vel 200 körül, Szolnok-Abony között
8/31 anonim válasza:
Egy régi Audi 200-as, 5 hengeres benzinmotorral+turbó/hűtő.
kb 25 éve.
Azóta se ültem olyan állat autóban, kb a belem a csomagtartóban volt.
9/31 anonim válasza:
Hogy a kérdésre válaszoljak, nekem egy korábbi céges Focus volt, amivel egy ex kollégám ment 190-et is. Na azt az autót vezettem egy párszor.
10/31 anonim válasza:
Opel Astra H 180 volt a padló, 1.6 benzin, többet nem bírt, sajáttal Opel Astra F 1.4 benzin 160 és ment volna fentebb, csak addigra beértem a városba. :) Illetve egyszer vezettem a 4 kerek lámpás mercedest, turbo diesel, ott megnyomtam és pár száz méter után 80.. Nem volt észrevehető :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!