Mi volt a legnagyobb sebessége annak a járműnek, amit te valaha vezették?
Érdekes, hogy amikor olcsó autó kell, akkor mindenkinek ezres Swiftje van, amikor gyorsan kell menni akkor überszedánokkal csapatja mindenki :)
Nem tudom, de nekem kb 12 éves koromban elmúlt ez a "mennyivel megy" nagymellényeskedés
Kérdésre válaszolva, előző autómmal 190-et mentem, kb ott is volt a vége. Mostani ennyit "könnyedén" tud, de nem is motivál, hogy hol a vége. Valamint traktorral 60 km/h ér?:)
Saját Suzuki GSX-R 1000 kihoztam belőle a 299-et nem is egyszer, természetesen közterülettől elzárt területen :))
Aztán volt illetve most is van több olyan német autóm is, ami simán viszi a 250-et, ezt ki is próbálom vagy használom alkalmanként. Például régi Audi A8 4.2 V8, A6 3.0 TDI, de az E34-es 525i BMW-ből is kihoztam a 230-at.
Próbáltam már Audi RS6-ot is, ami képes a 330-ra, de természetesen a közelében sem voltam ennek a sebességnek.
Írta valaki, hogy a kérdések szerint itt mindenkinek Swiftje van: ez hülyeség. Amúgy egy jobb Swiftből is ügyesen ki lehet hozni 180-190-et :D
14-es, és ha ez volt a két legnagyobb végsebességű autó?...
Nem szokásom más kocsiját vezetni én sem adom oda másnak az enyémet. Jó persze előfordult párszor, de ha egyszer ültem E-Merciben az nem azt jelenti, hogy bárhol is említésre érdemes;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!