Mi volt a legnagyobb sebessége annak a járműnek, amit te valaha vezették?
Suzuki swift 1,3 198 km/h
BMW 640i 225 km/h
Nem igazán értem ki élvezkedik a lepontozásokon, remélem ez a legnagyobb öröme az életben :D
#13:
"Érdekes, hogy amikor olcsó autó kell, akkor mindenkinek ezres Swiftje van, amikor gyorsan kell menni akkor überszedánokkal csapatja mindenki :) "
És überszedánokat már fillérekért kapsz :D
Az enyém pl ilyen:
Egy normálisabb gömbölyű Swift áráért már lehet olyat venni, ami 260-nál határol és azt a tempót gond nélkül megfutja :)
De szinte akármelyik 6 hengeres E36 megy 230-at, azokat is kapsz már 500 alatt is. :)
John, és van olyan idióta aki megvesz 20 éves 200+ lóerős 300.000et futott kocsit 500.000-ért?
Mondjuk az ilyenekkel nem is éri meg leállni vitatkozni:)
"John, és van olyan idióta aki megvesz 20 éves 200+ lóerős 300.000et futott kocsit 500.000-ért? "
Egyrészt miért ne venne senki ilyet, másrészt mivan ha 200+ ló és 20 éves?
"John, és van olyan idióta aki megvesz 20 éves 200+ lóerős 300.000et futott kocsit 500.000-ért?"
Nem nagyon van. Nyugi én sem 20 éves korában vettem, már jó pár éve nálam van :)
Csak arra hoztam példának, hogy olyan autót fillérekért lehet venni, amivel párszor meg tudod futni a nagy tempót.
A 300 000-res futásra csak annyi írok, néhány 4-5 éves kocsiban van annyi. 20 évesnél csak akkor szabad nézni a futást, ha az ára a csillagos eget veri és van a futásra pontos infó :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!