Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Oktatók! Szoktak olyanok is...

Oktatók! Szoktak olyanok is vezetés orát venni, akiknek van jogositványuk, de évekig nem vezettek?

Figyelt kérdés
Mennyire szokás ilyet csinálni?
2019. jan. 16. 16:12
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szoktak.
2019. jan. 16. 16:13
 2/8 anonim ***** válasza:
Miért ne lennének ilyenek???
2019. jan. 16. 16:20
 3/8 anonim ***** válasza:
0%
Vannakilyenek, csak tudnám minek dobják ki a pénzt.
2019. jan. 16. 16:31
 4/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

Hogy szokott menni nekik a vezetés?

Hány órára szokott szükség lenni?

2019. jan. 16. 16:37
 5/8 anonim ***** válasza:

Minden véglettel találkoztam már. Én nem vagyok oktató, csupán mellettünk volt a rutinpálya.

Volt akinek elég volt 2 óra, van olyan is akinek nem való a volán.

Nagyon sokan vannak így. Lehet saját autóval is, akkor olcsóbb. Pót pedál ilyenkor felesleges, hiszen itt nem kell oktatói beavatkozás, hiszen van érvényes jogosítványod...

2019. jan. 16. 16:44
 6/8 anonim ***** válasza:
Szoktam, sőt pár éve még láttam olyan oktatóautókat amik direkt ilyen reklámokkal voltak felmatricázva
2019. jan. 16. 17:04
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok oktató, de több ilyen ismerősöm is van, aki vett már ilyen órákat. Jellemzően egyiknél sem ért semmit, mert aki 10 évig nem akart, vagy nem tudott vezetni jogsival a zsebében, az már utána sem tudott. De ha mégis szükséges az autó, akkor jó megoldás arra, hogy átfrissítse az oktató a tudásod. Valamint olyan oktató ismerősöm is van, aki 40+ éves tanulókat nem vállal, mert olyan nehéz már őket megtanítani, hogy beismeri, nincs hozzájuk türelme.
2019. jan. 16. 20:27
 8/8 anonim ***** válasza:
Én sem oktató vagyok, hanem pont olyan, akikről kérdezel. 15 év után mentem gyakorló órákat venni. Ugyanúgy kezdtük, mint mikor először tanultam vezetni, azzal a különbséggel, hogy óráról órára rohamosan haladtunk, mert újat nem kellett tanulnom, csak felidézni és begyakorolni, amit régen megtanultam. Ezt ugye elfelejteni elvileg nem lehet. Kb 12 alkalommal mentem talán, amíg az oktató azt nem mondta, hogy ő nyugodt szívvel enged már a forgalomba egyedül is.
2019. jan. 16. 23:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!