Miért van az, hogy egyesek nem mernek autót vezetni, miközben van jogositványuk?
Én speciel a többi autóstól tartottam inkább. Utasként mindig elnézem, hogy basszus, emnnyire leszvrják a kreszt, nincs jobbkézszabály, nincs sebességkorlátozás, előzésnél nem számít, hogy jön valaki szembe, stb.
Nekem nagy gát volt, hogy utolsó előtti tanulókocsiban töltött órámon az előttem lévő autós ráment a szegélyre, és az bedobta őt a parkoló kocsikba. Mindezt lényegében közvetlen vizsga előtt néztem végig úgy 20-30 méterrel magam előtt.
idő volt, mire ezeket lerendeztem magamban, és bár még mindig friss a jogsim, a megszokott, ismert útvonalakon azért már gond nélkül vezetek gyerekkel a hátam mögött is.
Van akinek elmegy a kedve....
Én most fogok szerdán harmadjára forgalmira menni...de ha sikerül is én biztos nem fogok vezetni. Oktatóm ill. a bukások teljesen elvették a kedvem....csak azért csinálom még mert már 200+ ezerbe került...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!