Lehetséges, hogy még éretlen vagyok a vezetésre?
19 éves vagyok és most voltam a 12. órán. Viszont alapveto hibákat vétettem, sōt 2x le is fulladtam. Hiába mondja el nekem az okató, hogy mikor, hol mit kéne csinálni, sokszor elfelejtem és sokat bénázok (tul gyorsan veszem le a labam a kuplungrol, nagyon szoritom a sebvaltot stb). Lassan már minden önbizalmam elmegy. Lehetséges az, hogy agyban még éretlen vagyok rá? Nem tudok eléggé koncentrálni, foleg tobb dologra egyszerre, vagy ez csak ideiglenes? .
Szüleim unszolására mentem el, én még szivesebben vartam volna pár évet. Ok azt mondjak, hogy minnel fiatalabban tanulod meg annál jobb.
Volt valaha esetleg valaki hasonlo helyzetben? Mit érdemes ilyenkor csinálni? Ha abbahagyom, akkor rengeteg pénz oda lesz, de lehet, hogy 3-4 év múlva már jobban menne. Vagy ez hülyeség?
Otthon gyakorolni viszont sajnos nem tudok, így csak abból gazdálkodok, amit órán csinálok.
U.i.: Reális azt elvárni, a tanulótól, hogy már kb. az órák felénél, ha nem is tökéletesen, de ilyen alapvetō elvi hibák nélkül vezessen?
ha az 50. órán túl vagy és még mindig semennyire nem megy akkor tedd fel ezt a kérdést!
12. óra....ne várjál csodát kapásból
30. órán akart vizsgára küldeni az oktatóm én vettem még 5-öt elsőre átmentem. Most 3 éve vezetek naponta és még mindig nem tudok nagyon vezetni. :) sőt én nagyon baleknak érzem magam.
20/F szóval 3 év után én mit szóljak.
Kétlem, hogy érettség kérdése lenne.
30 évesen túl a 40. órán még mindig hajlamos vagyok lefulladni, és megcsinálom a hibákat, amiket írtál.
mivel nem ismerünk, nem tudunk erre biztosan válaszolni, nekem sem azzal van problémám, h éretlen vagyok, vagy h nem tudom megtanulni kezelni az autót.
egyszerűen az élet más területein is ilyen vagyok, kapkodok, nehezen koncentrálok stb.
"Ok azt mondjak, hogy minél fiatalabban tanulod meg annál jobb."
ez hülyeség. persze a fiatal agy fogékonyabb a tanulásra, de szerintem minél kiegyensúlyozottabb vagy, annál jobban fog menni.
egyébként én max. 60-71 óráig erőltetem, és ha azt érzem, h alig fejlődök, lehet h hagyom a francba, ezt sztem neked kell érezned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!