Ti is féltetek az első vezetéseteken?
A vezetés gyakorlati részét az oktató megtanítja, azért van melletted.
A KRESZ tudást viszont neked kellene "karban tartani", amikor már "sűrűbb forgalomban" jártok, annyi mindenre kell megosztani a figyelmet, hogy nincs is idő a szabályokon gondolkozni, azt egyszerűen tudni kell, és a sok információ tudatában helyen dönteni.
Az oktató utasításai között sokszor lesz olyan, hogy "ahol a szabály megengedi", "első lehetőségnél", de a megállás, megfordulás helyét is neked kell kiválasztani, nem mindenhol szabályos.
Forgalmi vizsgán meg egy szabálysértés miatt meg lehet bukni, nincs 10 hibapontos határ, és egy perces gondolkodási idő sem.
A gyakorlásokon is frissül majd a KRESZ tudás, de amit "elfelejt" az ember, azt igazán meg sem tanulta.
Lehet én vagyok különleges vagy nem tudom, de én a legjobban várom azt, hogy elkezdhessek vezetni! :D
Amúgy van egy csatorna, ahol vezetést oktatnak és nagyon rendes az oktató és még videón keresztül is lehet belőle tanulni! Javaslom, hogy nézd meg lehet segít valamennyit. De amúgy ahogy látom, tegnapi a kérdés, tehát ma vezettél. Hogy ment? Milyen volt? :D
A csatorna amúgy itt van: https://www.youtube.com/channel/UCfcQxzLq3sE35-Uq_g9Kg_g
Sok sikert a továbbiakban! :)
Bevallom volt majré az első vezetésnél. (14 évesen)
Féltem, hogy a szüleim hazajönnek idő előtt és észreveszik, hogy mentem egy kört az utcában.
Végül is semmi gond nem volt, visszaértem időben, és pontosan ugyan oda tettem le az autót. Szépen, orral befelé a kertes ház kapubejárójába.
Csakhogy Apám éppen fordítva, orrával kifelé hagyta.
Bukta! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!