Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ti is féltetek az első vezetés...

Ti is féltetek az első vezetéseteken?

Figyelt kérdés
Holnap kezdem a vezetést, sajnos még autót sem indítottam el. Olyan hirtelen jött, hogy eltudom kezdeni a gyakorlatot, hogy sajnos apámmal nem sikerült elmennem vezetni. Kb nulla a tudásom ilyen téren. A kresz-vizsgámon csak 3 pontot veszítettem, de az sem ma volt, hanem 5 hónappal ezelőtt. Amit akkor tudtam, annak a nagy részét el is felejtettem.

2019. jan. 14. 19:37
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Engem kivitt első alkalommal egy toldozott-foltozott autóútra, aminek a padkájáig ért a kukorica és 150 méterenként ki volt rakva a vadveszély tábla, ahol később elmondta, hogy ha ő vezetett volna ott nem nyomja neki 110-el, mert sok a vad és nem belátható útszakaszok vannak és pocsék minőségű az út, de meg akarta mutatni, hogy 110-nél is tudom uralni az autót, egy vacak úton is, ezért legyen meg a biztonságom és ne féljek 45-el menni városban sem, mert utálja, ha a tanítványai 15-20-al tötyörögnek és feltartják forgalmat.

Na ott féltem.

Aztán meg csak egyszer, amikor egy tata nem adta meg az elsőbbséget a stoptáblánál és vészfékezni kellett és közben korrigálni a kocsi csúszását. Na ott fostam pillanatra, de gyorsan átvette az idegesség és a harag az érzelmeket és mutattam az öregnek, hogy elvágom a torkát, ha még egyszer kiteszi a képét az utakra.

Ott még az oktatóm is kikelt magából és olyan cifrán káromkodott, hogy tanultam új dolgokat.

Aztán persze nem lett meg egészségügyi okok miatt a vizsga. De azóta nem foschok annyira a volán mögött.

2019. jan. 17. 22:07
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

"A vezetés gyakorlati részét az oktató megtanítja, azért van melletted."

Azért ezt feltételes módban állja meg a helyét.

A vezetés gyakorlati részét az oktatónak KÉNE megtanítania, ezért lenne ott melletted. De persze ez iskolára és oktatóra vonatkozóan nagyon erősen változik! Ezért érdemes erről visszajelzést adni másoknak, akik tudják mondani, hogy balhere-e az oktató és rédemes-e váltani, mert nagyon szeretnek visszaélni a helyzetükkel a rossz oktatók.

"Nem fogjuk gyakorolni a kuplungozást, mert nem akarom, hogy feleslegesen kopjon és cserélni kelljen" - Na ha ilyet mond, ott kiszállsz, és felhívod a főnökét és visszakéred a befizetett pénzt és kiírod FB-re, hogy ez az oktató mit mondott.

Ezt nem meri megtenni a legtöbb tanuló. Pedig ez szabályellenes viselkedés az oktató részéről, de mivel mazsola parázik, ezért megteszik MINDENNAP!

2019. jan. 17. 22:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!