Leömlő csere nélkül is ér valamit a kipufogó rendszer tuningolása?
Köszönnöm a válaszod !
De te mit ajánlanál leginkább hogyha mégis csak azt a 75 lóerőt ki szeretném javítani mondjuk úgy 90 re ?!
nem értem mi a baj ?
Külső Turingra autó teljesen jó !Nem rozsdás az autó!Nem kell féljek hogy kiszakad alólam az ülés ! Majdnem minden alkatrésze ki lett cserélve ami kell a kormányösszekötő rudaktól egészem a szilentekig minden újra lett cserélve!
Van még rá kb 150 ezrem !
És nem akarom elhinni hogy miért ne lehetne legalább (1)lóerőt kihozni ? Nem is értem -_-"
És ha éppen nem egy golf 3 ról lenne szó?!
Hanem egy bmw vagy audi vagy akár opel röl akkor ott egyből 150 böl akkár 200ra is fel lehet vinni azt a bármilyen fajta 1.8as szivó benzines 75 lovas motort !!!
Csak persze az én golfomba nem lehet!?
Egy ennyire szűk látokörű embernek mint te kár ide ezek után bármit is írni....főleg miutan az előző kérdéseidnél is le lett már írva nem egyszer normalisan mi a helyzet.......
De jabaslom vegyél a golfra kék ledes ablaktörlő sprickolót meg ragaszd tele monster matricákkal hiszen ezek együtt köztudottan +30lóerőt adnak,esetleg még ha veszel rá egy minél recsegősebb ordító repedtfazék hangú hádéracsing 8000forintos tuningsportrészing kipufogó dobot az is azonnal még +20ló........es igy mar bőven túl is teljesitetted a 90lovas tervedet mert így azonnal 125lovas lett a géped.......ínyencek még esetleg megpróbálják a cápauszony antennát az is tud vagy +5lovat!
Miért lenne szűk a látásköröm ?
Mert nem tudom elhinni hogy nem lehet tuningol az autó motorját? Fogalmam nincs mért vagy ennyire lekezelő kedves válaszoló( D.Brasco 16:01 ) ...
Ez nem lekezelő,csak már nem tudom mit lehetne írni....főleg miuzan mar nem is először kérdezed ezt, meg láthatóan közöd nincs a témához!
Irtuk mar minden motort rommá lehet reszelni csak nem 150ezerből meg nem annyival higy teszünk bele egy másik vezerművet meg a kipufogot.....ja meg karburátort!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!