Mivel tudom elérni, hogy jó hangja legyen az autómnak?
Figyelt kérdés
Túlzottan sokal nem szeretnék költeni rá, (milliós tételeket) .. Kipufogóban gondolkodtam, de ott sem tudtom hogy mit és hogy.. :D Ezért tetem fel ezt a kérdést, úgy gondolom, jobb ha itt teszem fel, minthogy elmegyek egy műhelybe, és jót nevetnek rajtam... Autó: (Opel Astra H GTC 1.6) És, ha valaki tud, olyan oldalt ahonnan megtudom rendelni, (mármint a kipufogót) és, csak be kell vigyem, és mondanom hogy rakjátok már fel, azt nagyon megköszönném... :D2018. ápr. 15. 12:04
1/15 anonim válasza:
Mi számít nálad jó hangnak? Szerintem keress egy mintát (mondjuk YouTube-on) és linkeld be ide. Mert így nem lehet pontos választ adni. Nem mindenkinél ugyan az jelenti a jót. (Én például simán azt mondanám, hogy lehetetlen jó hangúvá varázsolni egy 1.6-os motort. A "jó" szorosan összefügg a hengerűrtartalommal és a hengerszámmal, így minimum egy 3 literes V6-ra tudnám mondani, hogy tetszik. Ha muszáj lenne választanom, hogy kis köbcentis motoroknál mi az ami legközelebb áll a jóhoz, akkor szerintem ezt jelölném meg: [link] annak ellenére, hogy tudom hogy sokaknak nem tetszik.)
2/15 A kérdező kommentje:
Paragi kipufogó ?:D Arról csomó Astrás videó van..
2018. ápr. 15. 12:33
3/15 anonim válasza:
A Paragi a legalja, szerintem. Amit linkeltem, azon például nagyon szépen lehet hallani a hengerenkénti fojtószelep jellegzetes hangját. Szóval csak kipufogórendszer módosítással szerintem nem is lehet jó eredményt elérni.
4/15 A kérdező kommentje:
Szóval felejtsem el hogy majd én Paragi kiput rendelgetek ?:D De inkább azt magyarázd el, hogy kezdjek ehhez az egészhez hozzá, mert nagyon tanácstalan vagyok..
2018. ápr. 15. 12:44
5/15 anonim válasza:
Rakhatsz fel egy sportdobot, de utálni fogod. Szét fog menni a fejed a kocsiban a búgástól.
6/15 A kérdező kommentje:
Az nem gond, már megszoktam.. :) Egész nap a flex hangját hallom és a sok esztergagépet :D Szóval ja... És sportdobot hol kaphatok?:D
2018. ápr. 15. 12:52
7/15 anonim válasza:
És ezek után még ezt is hallgatni akarod? Nem sokat ér neked a hallásod. Ha már felraknék valamit, akkor valami márkás, saválló dobot raknék fel. Ott van némi esély, hogy normálisan van hangolva.
8/15 anonim válasza:
#4: Azt, amit legelőször írtam. Mutasd meg milyen hangot szeretnél és megmondjuk, hogy a jelenleg autódból hogyan lehet azt kihozni (ha egyáltalán ki lehet).
9/15 A kérdező kommentje:
Nos, akkor megmutatom, milyen hangot szeretnék kihozni.. Itt egy link: https://www.youtube.com/watch?v=nCbp5srUb7E
Hát, valami ilyesmire gondolok éppen. :D
2018. ápr. 15. 13:26
10/15 anonim válasza:
Ha sikerül találnod valahol jó áron ilyen kipufogót műbizonylattal (fontos!), akkor azt megveheted és akárhol beszerelik. Ha nem sikerült találni, akkor mondjuk elmehetsz hozzájuk: [link] és megmondod mire lenne szükséged (a videót ott is megmutathatod, legalább tudni fogják mire gondolsz). Legyártják aztán felrakják (de ha sok a munkájuk lehet azt mondják, hogy inkább máshol rakasd fel).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!