Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi baja lehet az autómnak?

Mi baja lehet az autómnak?

Figyelt kérdés
Van egy 1.5-s Fiat unom központi befecskendezős. Amikor eléri az autó az üzemi hőfokot, elkezd ingadozni az alapjárat menetközbe néha elveszi a gázt, rángat stb.. mintha bedúsulna a keverék. Lambda-szondát cseréltem, injektort is minden alkatrészével együtt, vákumcsöveket átnéztem, alapjárati motort is cseréltem. Katalizátort kivágtuk. Gyújtáslektronikát, gyertyát, gyertyakábeleket is cseréltünk Végső esetben motorvezérlőt is. Ez mind egy működő autóról lett átpakolva és ugyanezt a jelenséget produkálja az autó.. Nincs több ötletem... Leveszem az aksi sarut várok 1-2 percet visszateszem és elfelejt mindent az autó egy darabig jó is de aztán 1-2 nap múlva újra elkezdi.. Aki megtudná mondani hogy mit kéne még kicserélnem annak örök hálával tartozok. :D

#fiat #UNO #agybaj #1.5 i.e
2018. márc. 11. 17:05
 1/3 anonim ***** válasza:
Elektronika vezerles. Dugtatok ra hibakod kiolvasot?
2018. márc. 11. 17:06
 2/3 A kérdező kommentje:
Persze de nem ír semmi értelmes hibát. Élőadatot meg nem is enged nézni
2018. márc. 11. 17:22
 3/3 A kérdező kommentje:
Ennek még a régi 3 tűs csatija van, szerintem csak gyári műszerrel lehetne kiolvasni az én itthoni Az én delphim is felismeri de semmi értelmeset nem ír ki. Olyan hibákat is beír ami nincs az autón.
2018. márc. 11. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!