Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mivel tudom elérni, hogy jó...

Mivel tudom elérni, hogy jó hangja legyen az autómnak?

Figyelt kérdés
Túlzottan sokal nem szeretnék költeni rá, (milliós tételeket) .. Kipufogóban gondolkodtam, de ott sem tudtom hogy mit és hogy.. :D Ezért tetem fel ezt a kérdést, úgy gondolom, jobb ha itt teszem fel, minthogy elmegyek egy műhelybe, és jót nevetnek rajtam... Autó: (Opel Astra H GTC 1.6) És, ha valaki tud, olyan oldalt ahonnan megtudom rendelni, (mármint a kipufogót) és, csak be kell vigyem, és mondanom hogy rakjátok már fel, azt nagyon megköszönném... :D

2018. ápr. 15. 12:04
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ha igényes kipufogó kell akkor: HKS, Invidia, Akrapovic, Supersprint. Ilyen magyarok által gyártot vackot ne vegyél. A nagyrésze üres dob.
2018. ápr. 15. 17:25
 12/15 A kérdező kommentje:
Tudsz küldeni egyet küldeni ami Astra H-ra jó?:D
2018. ápr. 15. 18:00
 13/15 anonim ***** válasza:

#11: Én náluk csináltattam a mostani és az előző autómra is kipufogórendszert. Olyanra csinálják, amilyenre kéri az ember. Lehet 4-5 belső felépítésből választani és azt is meg lehet adni hogy mennyire legyen "megtömve".

(A mostani autóm egy 2002-es Audi A4. A régi kipufogó (még az eredeti volt) helyben lett levéve és ugyanolyanra lett megépítve a belseje. Így minőségre kb. ugyan ott van mint akármelyik másik, amit a boltban tudnék venni hozzá, csak harmada árból.)

2018. ápr. 15. 19:03
 14/15 anonim ***** válasza:
Miért kell minden pötyögésed után ilyen röhögcse jelet ":D" rakni?
2018. ápr. 17. 09:16
 15/15 A kérdező kommentje:
Nem tudom, megszokás.
2018. ápr. 17. 17:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!