Jancsó Tibor kérdése:
Kipufogó rendszer csere utáni lomhaság? Miért?
Figyelt kérdés
Kicseréltem a csonktól kezdve, egész a hátsódobig a rendszert, csak a katalizátor helyett való régi cső maradt a régi meg a szonda, utána meg a próbakörön 60 km/h-ig gond nélkül megy, de annál tovább nem gyorsul fel, és nehéz a gázt nyomni. Az előzmény meg az, hogy még megrepedt kipufogócsonkkal is repesztett 110 km/h-val (az útvonalamon nem volt többre szükség sose), még ha hangosabban is. Kapott új dolgokat, ere meg eltűntek belőle a "pacik". Nem jelez semmi hibaüzenetet. Mi lehet a gond?Csak valami beállítás kérdése lenne, így hogy már zárt a rendszer, nem szökik sehol semmi. Nekem már ötletem sincs, hogy mit tehetnék.Tanácsokat szívesen fogadok, hogy merre tapogatózzak.2018. júl. 25. 12:14
1/2 anonim válasza:
ne tapogatózz...vidd el zöldkártyára, ott minden pontosan kiderül..hiába nem mutat semmit a hibajelztő, valahol erős a fojtás, vagy nagyon leszabályoz valamelyik jeladó.
a gázelemzés mindenre rávilágít.
2/2 anonim válasza:
Ha nehéz a gázt nyomni, akkor ott valami el lett nézve a motortérben. A gázbovden körül kell nézelődni.
Ha a kipufogótól van, akkor valahol szűkebb, mint a gyári, és lefojtja a motort. De ez esetben a gázpedálon nem éreznél semmi különbséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!