Erőtlen, szinte padlógázzal is alig húz az autó, mi lehet a baj? Sokba fog kerülni a javítása?
1.4 es motor van benne, jobb oldalon az anyósülés előtt (nem a motor) olyan, mintha a kábelekből vagy a klímából fehér füst jönne elő.
A motorháztetőt felnyitva erősebben hallatszik, hogy jobb oldalról hangos, zúgó hangot ad a motor.
A kuplung nagyon puha, alig lehet érzékelni, hogy mikor kezd el fogni. Szélvédők, ablakok annyira bepárásodnak amikor bekapcsolom a fűtést, hogy nem lehet látni semmit. Próbáltam úgy is, hogy csak a szélvédőre állítom fűtést, de a párásodást nem hogy csökkentené, hanem fokozza.
Próbáltam kikapcsolt fűtéssel, de akkor is fennáll a jelenség, alig van húzása, kuplungot alig lehet érzékelni...
Tudom, hogy nem egy erőmű, de tényleg nagyon kell nyomni a gázt, hogy menni bírjon az autó. Mi lehet a baja? Sokba fog kerülni a javítása?
A radiátorból vagy a csövekből folyik a hűtő folyadék, és ez gőz nem füst.
De hogy a kuplungnak mi a baja azt is megkellene nézetni szerelővel.
Ha nincs benne hűtőfolyadék ne nagyon nyomd neki mert sokba kerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!