Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért zavarja az a másik...

Miért zavarja az a másik embert, ha valakinek nincs bekötve a biztonsági öve?

Figyelt kérdés
És emiatt még kérdést is képes kiírni ide a gyk-ra?

2019. jan. 17. 09:18
1 2 3 4
 31/39 A kérdező kommentje:

Basszus, tényleg ennyire értetlen lehet még valaki? Nem pörgök napok óta ezen. Néha felnézek ide, milyen válaszok jöttek, elolvasom, reagálok. Nem pörgök rajta. Napi pár percet vesz el az életemből mindössze, gyorsan olvasok. :-)

Közben vígan élem az életem, autózok is, bekötött övvel, vagy anélkül, és továbbra sem figyelem más biztonsági övét. :-)

2019. jan. 18. 12:42
 32/39 anonim ***** válasza:
Érdekes ez, hogy te osztod a népet, de egyazon dolgon (véres légzsák) lovagolsz te is már a sokadik kommented óta. Pedig volt azóta válasz bőven. És szerintem itt senki nem ideges, max a fejünket fogjuk, hogy milyen hülyét csinálsz magadból és észre sem veszed. :)
2019. jan. 18. 13:35
 33/39 A kérdező kommentje:

Én nem is mondtam senkire, hogy ideges lenne. Elég érdekesen olvasgat is mindenki, kiemelnek a szövegből egy-egy szót, majd arra reagálnak. :-)

Én eddig is normális hangnemben válaszolgattam, a sértegetéseket sem vettem fel, azok sem engem minősítenek.

2019. jan. 18. 14:13
 34/39 anonim ***** válasza:

Tehát nem érted. Hadd adjak akkpr egy támpontot, uvyanis engem is zavar.

Annyi a titok, hogy ha te játszol az életeddel, az a te dolgod. Csskhogy ezzel szórakozol az én jövőmmel, meg a többi autóséval is. Tegyük fel, haladsz, majd indokkal, vagy an3lkül, fékezel. Mondjuk hortelen, de vegülis mindegy. Mögötted halad egy masik autó. Vagy akár több. Elég egy késett reakció, beléd durrant a mögötted haladó autó, te kiesel a kocsiból és meghalsz. Ha nem sèrülsz meg, a baleset okozója kap egy csekket és visszasorolják a kötelező biztosífäsát rosszabb bónuszfokohatba. Ő fizet, te élsz.

Ha meghalsz, őt lecsukják halálos baleset gondatlan okozäsáért 1-3 évre. Ennyi a titok...

2019. márc. 31. 14:30
 35/39 A kérdező kommentje:

Wbiker, ezt nem ártan újra végiggondolnod...

Először is, valaki belém jön hátulról, akkor nem én vagyok a hibás. De ha valaki úgy jön belém hátulról, hogy én attól ELŐREFELÉ kiesik a szélvédőn, akkor szerintem majd jönnek a fizikusok, akik újraértelmezik a fizikai alaptörvényeket. :-)

2019. márc. 31. 15:26
 36/39 anonim ***** válasza:

"Wbiker, ezt nem ártan újra végiggondolnod...

Először is, valaki belém jön hátulról, akkor nem én vagyok a hibás."

Esetleg volnál szíves ismét elolvasni, Mit írtam? Hol írtam, hogy az ütközésben te vagy a hibás? De a te hülye döntésed vezet oda, hogy aki beléd megy, azt becsukják. Nagy elégtétel lesz ez neked a temetőben, bizonyára...

"De ha valaki úgy jön belém hátulról, hogy én attól ELŐREFELÉ kiesik a szélvédőn, akkor szerintem majd jönnek a fizikusok, akik újraértelmezik a fizikai alaptörvényeket. :-)"

Gratulálok, látom minden átment, csak a lényeg nem...

Megjegyzem, nemrég az m5-ösön pont így halt meg egy ford sofőrje. Ráfutásos balesete volt, az autó nekib.szódott a szalagkorlátnak, emberünk kizuhant a kocsiból. Szerinted meghalt? Segítek: meg.

Van még kerdésed?

2019. márc. 31. 16:19
 37/39 A kérdező kommentje:
Tőled? Nincs. :-)
2019. márc. 31. 18:53
 38/39 anonim ***** válasza:
Nem is néztem ki belőled...
2019. márc. 31. 19:05
 39/39 anonim válasza:
Azért, mert nem akar egy életre szóló fizikai/mentális traumát átélni a másik felelőtlensége miatt....
2023. dec. 25. 00:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!