Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért zavarja az a másik...

Miért zavarja az a másik embert, ha valakinek nincs bekötve a biztonsági öve?

Figyelt kérdés
És emiatt még kérdést is képes kiírni ide a gyk-ra?

2019. jan. 17. 09:18
1 2 3 4
 11/39 A kérdező kommentje:
Másként fogalmazva: mitől érzi azt, hogy önkéntes rendőrködnie kell?
2019. jan. 17. 12:45
 12/39 anonim ***** válasza:
100%
Álljál már le báttya, azért zavarja mert szabály kimondja, hogy be kell kötni ennyi, és nem önkéntes rendőr hanem lehet, hogy aggódik érted ha már te magadért nem aggódsz.
2019. jan. 17. 13:18
 13/39 anonim ***** válasza:

Elolvastam, azért válaszoltam. Volt már részed/láttál komolyabb balesetet? Ahol volt komolyabb személyi sérülés? Nyilván nem, azért nem érted a mondandómat.

Reméljük nem is kell megértened soha, addig pedig kísértsd a sorsot.

A kérdés másik felére is válaszolva, azért írja, amikor te is.

2019. jan. 17. 13:33
 14/39 A kérdező kommentje:

Aha, logikus. Azért zavarja, hogy nincs bekötve, mert ha baleset van, beesik a másik autóból az ember, aki még a légzsákot is összevérzi. Tényleg logikus.

Mennyire kell valakinek paranoiásnak lennie, hogy ilyenre gondoljon, mikor meglát egy be nem kötött biztonságiövet?

Azt hiszem, a hiba nem az én készülékemben van...

2019. jan. 17. 13:40
 15/39 anonim ***** válasza:
100%

Mint írtam, nem láttál még komolyabb balesetet, addig nem is érted. Nem az a lényeg, hogy a te légzsákodon mennyi vér lesz. Hanem hogy az orrod elől vakarnak fel valakit a szélvédődről és már nem lesz többet ember, vagy éppen megússza egy felrepedt szemöldökkel.

Nem fogok ilyenről történeteket mesélni, mert úgysem érted.

2019. jan. 17. 13:45
 16/39 A kérdező kommentje:

De, értem, ha máshol nem, tv-ben láttam már balesetet eleget. Csak sajnálom az ilyen embert, aki mindennap úgy ül be az autójába, hogy nagyon reméli, hogy a közlekedés összes résztvevője be lesz majd kötve, mert a végén még az ő ölében landol egy baleset során a másik autós. Ennyire aggódni ilyen sok emberért.... fárasztó lehet.

Nagyon életszerű.

2019. jan. 17. 13:55
 17/39 anonim ***** válasza:

Nem unod még a trollkodást?

Kiírt valaki egy kérdést. Te meg fél napja azon tipródsz miért. Annál a kérdésnél senki nem kérdezi, te miért vagy ilyen korlátolt.

2019. jan. 17. 14:09
 18/39 A kérdező kommentje:
Tipródik a fene, de tényleg érdekel az ilyen embernek a gondolatmenete.
2019. jan. 17. 15:06
 19/39 anonim ***** válasza:
64%
Engem nem zavar, ha akarod felőlem sosavat is ihatsz... Egy értelmes dmber tudja hogy az ő érdeke az öv
2019. jan. 17. 16:15
 20/39 anonim ***** válasza:
46%
Én megtanultam lesz*rni a dolgot. De mégis rossz belegondolni, milyen sz*rul végezheti úgy egy balesetben. Ugyanígy rossz látni az úton eszetlenül átszaladó gyalogost is, vagy a piroson átszáguldó bringást stb. Nem tudja mindenki lesz*rni, ami a környezetében történik. És ez nem is baj. Nem vagyunk egyformák, de a normalitás mércéje sem te vagy, kérdező.
2019. jan. 17. 16:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!