Miért zavarja az a másik embert, ha valakinek nincs bekötve a biztonsági öve?
Kérdező, leírnád, ki és mikor gázolt annyira a lelkedbe a be nem kötött öved miatt, hogy még mindig ezen pörögsz?
Hiába kapsz válaszokat, mindig az önkéntes rendőrködésre vezeted le magadnak a dolgot.
Kérdező egy barom. Ettől függetlenül remélhetőleg hamarosan okafogyottá fog válni a kérdése, mert nem lesz olyan autó, amivel el lehetne indulni nem bekötött biztonsági övvel. Filléres biztövcsat nem lesz megoldás, mert ma már fillérekbe kerül egy RFID chip, és csak a saját csatját fogja elfogadni.
Persze az ilyen "én akkor is megmutatom" idióták képesek lesznek maguk mögött bekötni, de remélhetőleg a lecsévélt öv hosszából ezt is érzékelni fogja az autó, és nem indul el.
A Volvo már ma is tudja ezt:
Hogy egyesek mennyire képesek magukat felhúzni még egy ilyen témán is! :-) Én tök nyugodt vagyok, és akkor is nyugodt voltam, mikor feltettem a kérdést. Tök egyértelműen leírtam, mire vagyok kíváncsi, erre valaki már ilyen hülyeséggel is jött, hogy véres lesz a légzsák, stb., illetve hogy mi mindenre lehet még képes egy olyan ember, aki nem köti be az övet... Már bocs, de ezek nem normális válaszok.
Magamból indultam ki: se az utcán sétálva, se menet közben nem figyelem autóstársaimat, hogy be vannak-e kötve, vagy sem. Hidegen hagy, magasról teszek rá. Pusztán tényleg arra voltam kíváncsi, de utoljára írom le, hogy aki ezt szóvá tette, milyen lelki, hivatás, szolidáris stb. okból tette ezt. Erre jött egy rakás szociopata az idióta válaszával- tisztelet a kivételnek, mert akadt az is. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!