Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Havas kerék? Mit kell vele...

Havas kerék? Mit kell vele csinálni?

Figyelt kérdés

Szóval, kezdő sofőr vagyok. Nálunk elég nagy hó leesett (5-7 cm), és a kerékre elég sok hó, latyak, jég, stb. ráragadt. Az autó garázsban áll, de a benti hőmérséklet megegyezik a kinti hőmérséklettel (kb. -5 °C). Az lenne a kérdésem, hogy nem baj, hogyha a kerékre ráfagy ez a latyakos hóréteg? A kerekeket úgy ahogy megszabadítottam a hórétegtől, de a mintázat között még maradt bőven. Nem baj?

Ti hogyan szoktatok ez ellen védekezni?

És pl. akinek kint áll a kocsija, az mit szokott vele csinálni?

2019. jan. 9. 13:19
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

A fóliás módszer nem jött be, a szerelő mondta, hogy rajta hagyja, mivel így védve lesznek a gumik. De nem sokáig bírták, lekoptak.

Azután lefújtam WD40-el, mivel azt hallottam, hogy akkor a kavicsok nem ragadnak bele. A havat teljesen ez sem oldotta meg.

Én úgy hallotam, hogy hajszárítót csak az amatőrök használna, a profit acetilénnel nyomulnak. Lehet, holnap ki is próbálom.

Ponyvám nincs itthon. Nincs valakinek eladó?

2019. jan. 10. 16:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!