Van 1 50ccm robogóm, ha egyenesen tartom a kormányt, akkor jobra áll a kerék, kicsit balra kell tartani, hogy egyenes legyen és ez nagyon zavaró. Mit lehet vele csinálni?
Jobb esetben csak görbén van a kormány felfogatva. Akkor azt kellene megigazítani.
Rosszabb esetben kapott egy "kis" pofont és el van görbülve az első villa. Vagy ha olyan a kialakítása akkor a kormánykiflik is lehetnek csavarodva.
Ez esetben szét kell bontani az elejét és minden alkatrészt ellenőrizni. Ami nem épp egyszerű, főleg ha nincs megfelelő precíz mérőműszer hozzá.
Ha nem látod rajta hogy görbe akkor az miért van hogy görbén álla a kerék?
Naugye, hogy görbe.
Nekem nagymotorral volt ugyanez. Bár nem tudom hogy a robogódnak milyen a felépítése. De nálam a villaszárak is görbék voltak. De ezt sem lehetett látni. Esztergába fogva és indikátor órával mérve viszont rögtön kiderült.
Valamint a kormánykiflik is meg voltak csavarodva. Na ezt nem sikerült lemérni, csak szemre, nagyjából, egyenes felülethez téve lehetett látni azt mintha lenne benne egy pici kanyar(nem tusom volt-e 1mm). De ez még akkor is sok volt amikor a villaszárak ki lettek egyenesítve.
Kormánykiflik cseréje megoldotta a problémát.
Köszi a válaszokat, igen én is próbáltam visszafeszíteni, de nem sikerült :D
Holnap elviszem szervizbe majd ott megcsinálják, úgyis kell gyapot a kipuba is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!