Féktárcsánál amire megy fel a kerék rozsdás (2 hónapja lett tárcsa/betét cserélve). Mit lehet csinálni ezzel, hova vigyem hogy ne csapjanak be?
Nő vagyok, nem értek hozzá!
A tárcsánál a vastag perem végig rozsdás amire fel kell tenni a kereket mint a képen. Abból jönnek ki a csavarok.
Bocsi a megfogalmazásért. Elég durván néz ki. Ez is a tárcsa része vagy hogy van? Veszélyes? Mert elég csúnya így az alufelnivel, 120 ezer forint volt a két hátsó tárcsa betét cseréje.
Mit lehet ezzel kezdeni? Csak hogy ne csaphassanak be azért kérek segítséget.
Elfelejtettem megkérdezni, hogy milyen autó? Ferrari?
120e forint 2 féktárcsa betét cseréért????
Köszi akkor nem pattogok a szerelőnek.
Ford Focus 3 éves.
Alaposan lehúztak mit ne mondjak....
Egy Bosch féktárcsa a Te kocsidra 8-10e forint között mozog, és az már nagyon jó márka.
Szóval legyen 20e forint a kettő féktárcsa.
Ahogy nézem a hátsó fékbetétek szettben vagyis a 4 darab 15e között mozog.
Ez így összesen 35e, oká rájön a munkadíj (mellesleg nevetségesen könny munka) legyen 15e és így mondjuk legyen 50e ami viszonylag korrekt ár.
De akkor mi lett a maradék 70e forinttal? :D
Fékfolyadék csere egy 3 éves autón??? :D
Rossz vállalkozásba kezdtem esküszöm...
ha így le lehet húzni az autósokat akkor autószerelőnek kellett volna mennem :)
#8-asnak: igen, a legtöbb mai autón gyári előírás a fékfolyadék cseréje először 3 év után, utána 2 évente.
Biztos lesz olyan okostojás, aki majd jobban tudja, de a Fordnál, Volkswagen-nél ez az előírás. Az ár is reális (a folyadék cseréért) a amit a kérdező mondott.
Az egyetlen dolog, ami nem kerek a történetben, hogy miért kellett 3 év után a hátsó fékben bármit is kicserélni. A kedves kérdező szokjon rá arra, hogy kiengedi a kéziféket MIELŐTT elindul.
Igen az is durva, hogy cserélni kellett a hátsó féktárcsát meg fékpofákat :)
De számomra a fékfolyadék csere is durva egy 3 éves autónál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!