Egy 6.5 kg/LE-s autó mennyire számít jónak?
21/32 A kérdező kommentje:
18-as! Felvágni? Mire? 220 lóra? Szerintem a felvágós szint olyan 270 ló körül kezdődik, de az is inkább csak a tucatautók között menő. A különlegesebb kocsik között inkább minimum 300 ló a belépő szint, és akkor hol vagyunk még az RS audiktól, M-es bömösöktől, meg AMG merciktől...
Istenem, es ezek a boyracer hulyegyerekek mind, mind az utakon vannak...
A kozut NEM VERSENYPALYA. Kozlekedesre valo. Ha ennyire muszaj a peniszhosszabbitas, 'megmutatni', meg 'kiprovokalni', akkor azt zart palyan, a nem annyira versenyzo, inkabb csak A-bol B-be ELVE eljutni kivanok kihagyasaval kell csinalni. Az ide kommentelgeto piroslampas gyorsulgatoktol, meg varosban 140-ig huzatoktol egytol egyig el kene venni a jogositvanyt fel evre, hatha picit megkomolyodnak.
2018. dec. 26. 18:48
nem értem, kérdező, továbbra sem, mit akarsz megtudni? Hogy merjél -e kiállni gyorsulgatni az utcán, ha emberkednek? vagy mi? Mert azzal pofára lehet esni...pl egy Hondás srác 1.8-as motorra turbót rakott, régi, pehelykönnyű Civicre. Azt soha nem fogod meg. És akkor mi van?
2018. dec. 26. 22:32
Jaj ne bántsátok már!
Itt a téli szünet. A nagyfiú unalmában megnézte a Halálos iramban sokadik részét -vagy valami hasonló filmet- és most beleélte magát.
Mert néha jó álmodni, és néha kell álmodni...........
Erre Ti most visszarángattátok a valóságba.
Olyan izék vagytok! ;)
2018. dec. 26. 22:55
25/32 A kérdező kommentje:
22-es! Nem a belvárosban "boyracerkedem". Igazából nem gyakran fordult elő velem, de amikor igen, akkor is este, forgalom nélküli, külvárosi részeken. Lámpánál szintén éjszaka, amikor nem volt már forgalom. Én sokkal jobban aggódok, az autópályán csigatempóval csordogáló szerencsétlenektől, mert olyanok miatt majdnem törtem már össze magam. Amikor te haladsz normális tempoban, aztán bekerül eléd egy ilyen, az szerintem sokkal veszélyesebb, mint éjfél után, a kihalt országúton nyomni egy kört.
26/32 A kérdező kommentje:
23-as! Csak annyit akarok megtudni, hogy hol helyezkedik el az autóm az átlag mezőnyben. Az ilyen tákolt régi szarok, mint az 1.8-as hondás gyerek, pedig nem túl gyakoriak. Legalábbis felénk. Sok Focus ST-t, golf GTI és hasonlókat látok a "boyracer" hülyegyerekek alatt, de ezer éves sufnituningolt szarokat nem igazán.
27/32 A kérdező kommentje:
24-es! Persze, te már csak tudod. ;)
De kedves kérdező, ha pontosan tudod, milyen autókkal járkálnak a ti elit környéketeken, akkor miért nem nézed meg azoknak az adatait? Akkor be tudod lőni a kocsidat. A vezetési tudás nem érdekes, egyenesen menni egy idomított csimpánz is tud. De még mindig nem világos, miért fontos ez neked... ha nem ó helyen áll a kocsid, lecseréled, vagy elszégyelled magad?
2018. dec. 26. 23:37
29/32 A kérdező kommentje:
Utolsó! Ácsi! Nem mindenki járkál ST Focusokkal meg GTI-kel. Van egy két gazdag gyerek, akinek apu megvette, de azért mégsem ez az átlag.Engem az átlag autók teljesítménye érdekel. Tudod, amik kb kiteszik a forgalom 90%-át.
Igen, megnyugodhatsz, te vagy a majer, mert a te autod egy atlagos utcai, kozlekedesre tervezett auto masfelszereset 'tudja'. Haladjunk tovabb, a kerdesre kaptal valaszt, most mar megmutathatod a haveroknak is hogy "lassatok e', itten a' internet is megmonta hogy meno az autom".
Maradt meg kerdesed, vagy felteszed ugyanazt maskepp meg tizszer?
2018. dec. 27. 12:41
Kapcsolódó kérdések: