Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Egy 6.5 kg/LE-s autó mennyire...

Egy 6.5 kg/LE-s autó mennyire számít jónak?

Figyelt kérdés
Nyilván nem egy világrengető érték, de a hétköznapi, utcai forgalmat kitevő autól között. Mennyire "versenyképes" az átlag autókhoz képest?

2018. dec. 25. 21:42
1 2 3 4
 1/32 A kérdező kommentje:
Elég hülyén fogalmaztam meg. Aki nem értené a kérdést, annak leírom, hogy a kocsi saját össztömegét, osztottam el a lóerők számával, azaz a kapott eredmény megmutatja, hogy hány kg-t kell mozgatnia 1 lóerőnek.
2018. dec. 25. 21:44
 2/32 anonim ***** válasza:
Egész jó. A kis Swiftem kb. 10kg/Le.
2018. dec. 25. 22:03
 3/32 anonim ***** válasza:
Utcai autonal eleg felesleges, versenyezni meg keves. Kb. egy 1100 kilos 'szabvany' auto 170 lovas motorral.
2018. dec. 25. 22:09
 4/32 anonim ***** válasza:

Nem olyan rossz az...

Utcai forgalomban 8-9 kg/le már messze ver mindenkit normál tempónál

2018. dec. 25. 22:32
 5/32 A kérdező kommentje:
" versenyezni meg keves." nem hivatalos versnyzésre gondonltam, hanem a napi forgarmi szitukra, Amikor álltok egymás mellet lámpánál,és tudod hogy az illető versenyezni akar. Vagy amikor éjszaka crúzol városban, és beáll mögéd szorosan rádtapadva valami felmatrizácott BMW-s hüyegyerek és nyomni akarná. Nem keresem a baleseteket és a najt, de az ilyen random utcai verseny szitukat szeretem. Ilyen értelembe se túl erőss? hogy ilyen szituban túllálljak?
2018. dec. 25. 22:58
 6/32 anonim ***** válasza:

ne legyen már ekkora titok, milyen autó...

amúgy meg a 0-ról való gyorsuláshoz, amit írsz, nem is annyira ez az érték a lényeges. Ugyanis 100-ig nem is gyorsulsz fel..remélem a városban. Itt egy jó váltó áttételezés többet számít. Az sem mindegy, szívó, vagy turbós az autó. Egyébként elég erős lehet az autó a mindennapokra.

2018. dec. 26. 01:13
 7/32 A kérdező kommentje:
nem írtam gyorsulást sehol. Az autó tipusa meg direkt titok, mert azonnal ugrana 10 fikázó. A kérdés szempontjából szerintem amúgy is lényegtelen. Az értéket megadtam...
2018. dec. 26. 01:27
 8/32 A kérdező kommentje:
Talán annyit, hogy 1400 kg a kocsi, és 220 lóerős.Így jött ki a kapott kérték (ami igazából 6.36 kg/LE lenne) csak kerekítettem.
2018. dec. 26. 01:30
 9/32 A kérdező kommentje:
A gyorsulás olyan 7.5 mp körül van.
2018. dec. 26. 01:31
 10/32 anonim ***** válasza:

Magyarországon az utcai autók között ez elég jónak számít.

Persze sok értelme nincs, hogy a csúcsteljesítménnyel számolgatsz, mert a valóságban nagyon rövid ideig tudod ezt csak kihasználni. Ami sokkal lényegesebb, az a motor karakterisztikája és a váltó áttételezése.

2018. dec. 26. 02:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!