Miért van ez az alapjárati rezonancia?
Figyelt kérdés
1.9pdtdi passat alapjáraton rezeg,még a kasztnin és a kormányon is érezni jócskán.
Bal oldali motortartó bak cserélve lett, mert az gatya volt,de a baj nem múlt el:/
De a rezonálás is mintha azon az oldalon lenne erősebb, ahol az új bak van,a másik oldalon ahol még a régi van, annyira nem érezni.
Kis gázadásra elmúlik.
Mitől lehet ez?
2018. dec. 23. 18:39
41/47 A kérdező kommentje:
Jó jó!
Köszönöm szépen a kitartásod és segítséged!!
Ha lessz valamiért esetleg kérdésem,lehet hogy megkereslek privátban :)
2018. dec. 25. 13:47
44/47 A kérdező kommentje:
Szia.
Nincs semmi még, ma hoztam el karrosszériástól.
Még szerelőhöz nem jutottam el, csak attól is tartok hogy ahova vinni akarom, ott nem fognak rájönni hogy mi van.
Mást meg nemnagyon tudok a környékemen.
De valami oka biztos van hogy rezonál.
2019. jan. 5. 20:11
45/47 anonim válasza:
Megoldódott? Hasonlóval küszködök. Vásárláskor rázkódott, kapott új febi motortartót mindkét oldalra és most jobban ráz mint rázott!
46/47 vidàk zoli válasza:
Anonim van egy audi a4 b5 tőm 1997 ugyan ezeket a babokat cseréltem és nekem is rezonál minden főleg a kormány viszont ami elől van bak ami billen azt be kelet volna állítani?mert mi csak vissza húztuk a csavarokat gondolkoztam hogy akkor az véget rezonál minden köszönöm a válaszod
47/47 A kérdező kommentje:
A febi nekem 1 hetet volt bent kb aztán dobtam kifele...
2022. nov. 3. 14:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!